Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 pokusacu kasnije. hvala svima! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ово су стварно ТВОЈЕ фотке? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 то сам и ја хтео да питам.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 PRAVA MAJSTORICA!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Лепе фотографије, Данијела. kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Watermark your images online. Free. http://picmarkr.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Данијела, да ли си ове фотке нешто обрађивала у фотошопу мало? Ако ти није проблем, ако можеш за ове фотке да ставиш информације типа апарат (тачан модел), подешавања (бленда, блиц.... све чега се сећаш) и фотке су фантастичне.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука