Jump to content

Моје фотографије

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

pa jel ti ?itaš postoove  0703_read ...napisao sam ti,evo ponovo

u svakom slu?aju najbolje ti je da klikneš na ikonu iznad ovog  0104_cheesy...onda se pojavi   

izmedju zagrada kopiraš adresu slike sa neta,zna?i mora da je ima na netu,desni klik na sliku i onda ideš na copy image locatio, to je adresa slike....bar meni...ja koristim firefox...i to je to

sve sam ja to tako uradila ali jednostavno se pojavi samo recenica koju sam napisala kao komentar ali ne i fotografija. zato sam pitala u cemu je problem.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 731
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

pa jel ti ?itaš postoove  0110_hahaha ...napisao sam ti,evo ponovo

moreee, kad ti smaknem to sesirce... nemo da se kacis sa mnom mnogo sam zaguljena  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0703_read' />

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

i eto... ja ne vidim sad fotku koju sam postavila. izgleda kao prazan post. a ti?

Подели на овим сајтовима

nadam se samo da nisi zeznuta kao kratko ?ebe u ladnoj sobi............

Постављена слика  0703_read

nemoj da me iskusavas  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Подели на овим сајтовима

danijeline fotke,na njen zahtev

ima problema sa uploadom  0703_read

Постављена слика

http://www.orthphoto.net/photo.php?id=46786&id_jezyk=4#

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

naziv fotke.....Bejaste li, braćo moja mlada, Da l' bejaste vi na groblju kada, Aj, na groblju, ... tako je, braćo draga, Ti grobovi nisu rake, Već kolevke novih snaga! ...

zmaj nije ni svestan kolko su ovi stihovi eshatološki...ili možda jeste 0703_read

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj!

Zasto te zaboravljam?

Ti me cekas, cekas i ja cu se sigurno nastaniti u tebi;

zasto te zaboravljam i ponasam se kao da je grob

sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

grobe moj,rode moj.... počeću da ti donosim tortu za Božić...ti me umudruješ pred tajnom smrti...ti si onaj iz koga je i Hristos vaskrsao....ti si taj koji je faca na zadušnici....ti daješ hleb slobodnim kamenorescima...

“Zaista, zaista vam kažem, ako zrno

pšenično padnuvši na zemlju ne umre, onda jedno ostane; ako li umre,

mnogo roda rodi." (Jevanđelje po Jovanu XII,24)

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

????? ?? ???? ?? ?? ??????? ????? ??? ?????:

http://www.balkanphotocontest.com/index.php?menu=7&img=227641

?????? ???? ?? ????? ??????, ????? ?? ?????? ??????? ? ???????? ????  0104_cheesy

??????? ?????!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...