Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 pa jel ti ?itaš postoove ...napisao sam ti,evo ponovo u svakom slu?aju najbolje ti je da klikneš na ikonu iznad ovog 0104_cheesy...onda se pojavi izmedju zagrada kopiraš adresu slike sa neta,zna?i mora da je ima na netu,desni klik na sliku i onda ideš na copy image locatio, to je adresa slike....bar meni...ja koristim firefox...i to je to sve sam ja to tako uradila ali jednostavno se pojavi samo recenica koju sam napisala kao komentar ali ne i fotografija. zato sam pitala u cemu je problem. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 pa jel ti ?itaš postoove 0110_hahaha ...napisao sam ti,evo ponovomoreee, kad ti smaknem to sesirce... nemo da se kacis sa mnom mnogo sam zaguljena 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0703_read' /> "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=46654&id_jezyk=4# "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 nadam se samo da nisi zeznuta kao kratko ćebe u ladnoj sobi............ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 i eto... ja ne vidim sad fotku koju sam postavila. izgleda kao prazan post. a ti? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 nadam se samo da nisi zeznuta kao kratko ?ebe u ladnoj sobi............ nemoj da me iskusavas 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ne vidim je al ne smem da se oglasim... daj mi link Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 danijeline fotke,na njen zahtev ima problema sa uploadom http://www.orthphoto.net/photo.php?id=46786&id_jezyk=4# Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 naziv fotke.....Bejaste li, braćo moja mlada, Da l' bejaste vi na groblju kada, Aj, na groblju, ... tako je, braćo draga, Ti grobovi nisu rake, Već kolevke novih snaga! ... zmaj nije ni svestan kolko su ovi stihovi eshatološki...ili možda jeste Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 "Grobe moj! Zasto te zaboravljam? Ti me cekas, cekas i ja cu se sigurno nastaniti u tebi; zasto te zaboravljam i ponasam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 grobe moj,rode moj.... počeću da ti donosim tortu za Božić...ti me umudruješ pred tajnom smrti...ti si onaj iz koga je i Hristos vaskrsao....ti si taj koji je faca na zadušnici....ti daješ hleb slobodnim kamenorescima... “Zaista, zaista vam kažem, ako zrno pšenično padnuvši na zemlju ne umre, onda jedno ostane; ako li umre, mnogo roda rodi." (Jevanđelje po Jovanu XII,24) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ajd da probam opet http://www.balkanphotocontest.com/index.php?menu=7&img=227769# "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 http://www.balkanphotocontest.com/index.php?menu=7&img=227769 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gorang Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 treba ti link prema slici, ne prema stranici... desni klik na sliku na toj stanici pa properties, tu se krije sto ti treba, a onda ovako [img]http://www.balkanphotocontest.com/data/gallery1/100021/227769.jpg[/img] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ????? ?? ???? ?? ?? ??????? ????? ??? ?????: http://www.balkanphotocontest.com/index.php?menu=7&img=227641 ?????? ???? ?? ????? ??????, ????? ?? ?????? ??????? ? ???????? ???? 0104_cheesy ??????? ?????! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука