Danijela Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 odlican ti je ton na ovim fotkama. praktika je ipak praktika. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Tvoja Praktica ima svetlomer? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ovi hladni dani me teraju da se se?am leta......... reka vu?janka u pozadini...radni naziv fotke... na noši Moci bre, ovo dete isto ti... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Tvoja Praktica ima svetlomer? ????. ????? ?? ?????? ?? ???? 0104_cheesy (????? ??? 5 ?) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Tvoja Praktica ima svetlomer? ????. ????? ?? ?????? ?? ???? 0104_cheesy (????? ??? 5 ?) Ne razumem se posebno u PRaktike 0203_cool)Kad skljocas da li se pojavljuje neka skala, ili bilo sta slicno... koju vidis dok gledas kroz aparat... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Помоз' Бог свима! Моја прва порука на форуму, па одмах нешто из мог краја. Храм Вазнесења Господњег - Жарково Фотографијом се бавим (аматерски) од '99. иначе сам иконописац. Пре него што сам се регистровао највише сам претурао по Уметности и сличним подфорумима. Вероватно ће тако бити и у будуће. Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 klapklap klapklap klapklap super fotka...ali majke mi 0104_cheesy dobro nam došao,ZDRAVO RALE Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 ?????' ??? ?????! ???? ???? ?????? ?? ??????, ?? ????? ????? ?? ??? ?????. ???? ????????? ????????? - ??????? ???????????? ?? ????? (?????????) ?? '99. ????? ??? ??????????. ??? ???? ??? ??? ?? ??????????? ??????? ??? ???????? ?? ????????? ? ??????? ???????????. ????????? ?? ???? ???? ? ? ??????. nema te na Orthphoto-u dugo "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Добродошао, Рашо :-) Одлична фотографија. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Хвала свима на добродошлици! ~Danijela Мало сам паузирао са ношењем камере по Црквама и Манастирима, почео сам због фотографије да пропуштам оно због чега сам дошао :smiley: Ево једне,.......не знам како да је назовем 0202_238 Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 potpuno te razumem... ni ja aparat ne vucem vise sa sobom, dosadilo mi... ne mogu da se koncentrisem na bogosluzenje... svi me gnjave zasto ne slikam zivot u crkvi: hor kad peva i kad se smejulje kad pogrese, pojici za pevnicom zatrpani knjigama medju kojim se pogube (skroz simpaticno), decica koja se vrzmaju ispre ikonostasa vire sta se desava u oltaru.... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 ??? ?????,.......?? ???? ???? ?? ?? ??????? 0202_238 Prkos... uprkos stegama ja (cvet) svetam i lep sam i ziv sam.. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 јееееееееееееееееее баш су ти лепе сличке рашо 0202_238 иначе, добро нам дошао клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ??????????????????? ??? ?? ?? ???? ?????? ???? navijanje ?????, ????? ??? ????? dada ?????, ???? ??? ????? :smiley: ??? ??? ???????????? ?? ??? ???????? ??? ???? ????? ???? 0104_cheesy ???? ????? ???? ???? ??????????. ??????? ?????! Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 6, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2010 ?? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????????, ? ?? ?? ????? ?????? ????????????: http://prezviter-ivanterzic.blogspot.com/ ?????, ??????? ??!????? ?? ?? ??????? ???? ?? http://www.pravoslavno-hriscanstvo.com/ ?????? ??? ??? ??? ????????? ????. Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука