Jump to content

Zaljubljenost, ljubav, brak ili.....rastanak

Оцени ову тему

Препоручена порука

Budi srecan , meni moji ne bi dali ni nacrtanu ovcu da pricuvam .

howtodrawsheeplambsdrawinglessons_html_m

Срам их било ! Ево ти , ја верујем у твоје способности .

Подели на овим сајтовима

howtodrawsheeplambsdrawinglessons_html_m

Срам их било ! Ево ти , ја верујем у твоје способности .

и пошто се каже "две нацртане овце"...ја ти дајем још једну и то црну да изазов буде већи. :)

25280224-Black-Sheep-Cartoon-Mascot-Char

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Elem, sali se brat Fider s nаma

Такое швеца Јецо ;-) какав ауди какви камиони, авиони... мало пре ми јави мајстор да ми је пукао хладњак на распалом југу и да морам да пукнем 80е ако не нађем полован, трули капиталисти прете да ће ми искључити нет и тв јер нисам платио кабловску, а ја пола пара пљусно за славу :(

Али! Не клонем духом никад, јер дубоко у себи осећам, па чак и знам, да неће бити довека овакво стање, већ ће бити још горе...

Одо' да чистим рибу.

п.с.

једино истинито је да радим од 19те године, остало сам измислио, чисто да напоменем да се не саблажњава неко

Подели на овим сајтовима

једино истинито је да радим од 19те године, остало сам измислио, чисто да напоменем да се не саблажњава неко

Касно, ја се већ саблазнио , а за широки аудиторијум да не причам . Сутра очекујем у Блицу ,  "Сви су мислили да је богат и славан а он је урадио нешто ... " .

Подели на овим сајтовима

Tesko je bogatome uci u Carstvo Nebesko ... Sta mislite , zasto ?

Previše se prilepio za prolazno bogatsvo koje moljac nagriza. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Касно, ја се већ саблазнио , а за широки аудиторијум да не причам . Сутра очекујем у Блицу ,  "Сви су мислили да је богат и славан а он је урадио нешто ... " .

2yvta93.jpg 

:dry:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...