Кратос Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 A kako se raspoznaju. Mislim, po čemu se to vidi ? Pričaju o tome da je majka svih zala na ovom svetu patrijarhat... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Da su svi jednakog statusa i nekako, ali ako su drugi mnogo većih mogućnosti, nema šanse da pored njih dođeš do izražaja. Objasni, molim te.Ne razumem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 A kako se raspoznaju. Mislim, po čemu se to vidi ? По томе што се смеју чак и кад су у затвору. Данче*, Paradoksologija, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 A kako se raspoznaju. Mislim, po čemu se to vidi ? Platiće ti piće...možda ti i vrata otvore kad ulaziš u restoran. Ja bih...šta ima tu loše? (i mani se ove teme za danas, molim te...idi malo na muziku...ili otvori svoj dnevnik. E tu ti niko ništa ne može...ni Rile ) Paradoksologija, Neša_ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ја предлажем да се ипак отвори нова тема ТВРТКОВЕ ЗАБЛУДЕ и раскринкавање истих од стране форумаша или Лечење тешке Тврткове депресије и савети форумаша како их превазићи. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Da su svi jednakog statusa i nekako, ali ako su drugi mnogo većih mogućnosti, nema šanse da pored njih dođeš do izražaja. Ех тебра, мени је конкуренција био боље финансијски стојећи црнац са више научних радова, те извеснијом будућом каријером у том тренутку, а још и држављанин САД. На папиру све бројке веће. Ал он репер, а ја севдахлија... Neša_, Paradoksologija, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 mi čiji osećaj kaže da je Tvrtko "u gadnom tripu" verovatno nemamo takvo iskustvo u svojoj okolini. Не знам у каквој оклини живиш, али могу ти рећи да је мишљење као Твртково веома распрострањено међу младим људима, и жао ми је, ја имам сина од 22 године који полако улази у "твртков трип", зато можда и делујем тако нападно и оштро, извињавам се. Sanja Т., Плутон, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Pa taman sam mislio, kad oni opet nešto... Prehlađen sam, pa ne mogu napolje da nešto radim. Dosadno mi je. Kijavica i tako to... Mislila sam na pdf - Muzika...ne u kafanu, rano je :*** Neša_ and Фидер је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Данас и жене раде. Када девојка бира мушкарца, постоји добра шанса да у том тренутку и касније има исти или бољи посао од њега. Цела ова Твркова прича пада у воду јер замишља свет у коме ниједна жена не ради, већ само мушкарци, а жене само бирају јединку која ће да им омогући бољи и лагоднији материјални живот. То је можда некад било, мада није ни тада, јер нису бирале ни жене ни мушкарци, већ њихови очеви. Да немам мајку која преко двадесет година има и води приватну фирму, можда бих и поверовао да је тако. На срећу, уверио сам се из најнепосредније близине да није. А имао сам прилику да упознам и гомилу других успешних жена које зарађују јако лепо, често више од мужева, а при томе имају здраве породице. Упознао сам и парове који заједно воде успешне породичне фирме и такође имају лепе и повелике породице. Твртко свуда види само и искључиво спонзоруше. Нравно да му треба одмах и отворено рећи да је у гадном трипу. Све друго је повлађивање које ће му само штетити. Да, у праву си Увек је и било тако. Некада је мираз жене био константа која је одлучивала на коју страну ће да превагне одлука о избору партнера. Па се живело и те како нормално, јер се то имало у подсвести, зато што је и женина породица стајала иза ње и мираза, као неки гарант доброг живота у таквом браку.То је било и правно санкционисано. Презимена као Домазет, Домазетовић и реч призетко ... потврђују. Данас, жена превише ради, а недовољно је има у кући, у породици, поред деце итсл. Цену тога плаћају сви у породици. Него, ... причи никад краја. Твртко је, изгледа, неко ко се опекао на материјализам и ... мање од других верује у суштину добра у човеку који је женско, сваки нови дан га у то уверава.Док не дође његов дан одлуке и не стане на онај камен. Лапис Лазули, Sanja Т. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 'Ajd da probam. Ovo je možda čak i bolje rešenje od onog koje mi je predložio Kratos. A kako se raspoznaju. Mislim, po čemu se to vidi ? Prvo, ne bi ti prošao ni jedan jedini stereotip "vi žene 'vake 'nake" Не знам у каквој оклини живиш, али могу ти рећи да је мишљење као Твртково веома распрострањено међу младим људима, и жао ми је, ја имам сина од 22 године који полако улази у "твртков трип", зато можда и делујем тако нападно и оштро, извињавам се. U pravu si. Sociolozi su primetili u poslednjim godinama izrazitu repatrijarhalizaciju posebno među mladim, urbanim muškarcima u Srbiji. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Samo da kažem nešto Sneži, pa neću više ...a meni objašnjenje,molim Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Tvrtko nije ni u kakvom tripu nego jednostavno čoveku ne pašu ružičaste naočare kad su pitanju muško-ženski odnosi. Рапсоди, Neša_ and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 Ako ti nije teško...Potraži ovde https://www.pouke.org/forum/topic/28350-свакодневна-читања/?p=1375228- Свети Теофан Затворник - Мисли за сваки дан у години. Nađi devojku koja ovo razume i ovako razmišlja i mislim da ćete imati dobar život. " Помолимо се да нам Господ отвори умне очи те да увидимо све онако како јесте, а не како се нама чини." aliluja, Neša_ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 A ШТА АКО са друге стране пролази нека девојка и размишља тако, исто као ти ...и да! Међу којим бре сличнима? Где сам се ја кретала, а мој муж дошао из Босне, да баш мене ожени ( и нађосмо се) Neša_, Војвода7 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 na slične prema materijalnim mogućnostim Разумем те, али се не слажем. Моје искуство је другачије мало.Иако сам била из веома сиромашне породице, самном су се дружила сва деца.Од деце директора, приватника, до оних који живе у баракама. Разилазили смо се само онда када су они ишли на ерскурзије, а ја не.Било је и оних који такође остају..Али то нема везе са нашим дружењем, они просто могу, то је њихов живот и могућност. Мој је другачији и то је то. Кад се врате , дружимо се опет лепо и то је то. Када смо одрасли, разилазили смо се када су они ишли у клубове (мене није никад ни привлачило нешто посебно такво излажење) и летовање зимовање.....опет иста прича. Врате се, дружимо се опет, јер сем новца, све остало нам се поклапало- мање-више. Ја нисам гледала на њихов новац, а они нису гледали на то што немам новац, као на мој лични недостатак. П.С.Хвала ти што си ме потсетио какве дивне пријатеље сам имала Neša_, Плутон, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука