Аурор Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? Лакше мало Дарко. То и кажем: комунисти су антитеисти и не треба стављати знак једнакости између комунисте и атеисте. Атеиста не мора да буде комуниста и богоборац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? Лакше мало Дарко. То и кажем: комунисти су антитеисти и не треба стављати знак једнакости између комунисте и атеисте. Атеиста не мора да буде комуниста и богоборац. I da sam anti-teista, to ne bi značilo da sam komunista. To je moja poenta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? I da sam anti-teista, to ne bi značilo da sam komunista. To je moja poenta. Добро. Ја сам под појмом антитеиста подразумевао активног богоборца, оног који прогони људе који верују (мислим да ти то ниси као атеиста). То је управо био комунизам у пракси (барем код нас и код Руса поготово). Ја се, рецимо, добро сећам своје основне школе и стојања у ћошку као казне због одласка у Цркву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? I da sam anti-teista, to ne bi značilo da sam komunista. To je moja poenta. Добро. Ја сам под појмом антитеиста подразумевао активног богоборца, оног који прогони људе који верују (мислим да ти то ниси као атеиста). То је управо био комунизам у пракси (барем код нас и код Руса поготово). Ја се, рецимо, добро сећам своје основне школе и стојања у ћошку као казне због одласка у Цркву. Od malena si bio takav... Hihihi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Да, да, имао сам прилике да осетим шта значи кад "нема Бога" :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 znaci vas dvojica ste administratorske legende ovog foruma... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Ja sam moderator dijaloga. 0205_whistling a, u vezi teme : .... ..... , samo drugo pakovanje ! Пријатељу, молим за мало поштовања према верујућим људима. Своје неслагање изражавајмо на културан и достојанствен начин, а не језиком улице. Александар . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Stoga je pravo pitanje ako neko učini neki postupak:da li je on u skladu sa islamom ili ne? Logički je ne osuđivati islam zbog postupaka koje neki u islamskom svijetu čine, logički je valjda upitati, muslimani su učinili to i to, a to mi se ne sviđa da li je to u skladu sa islamom ili nije, ako jeste zbog čega je, zar ne, brate? A okej je kritikovati ateizam ne zbog zločina ateista nego zbog zločina KOMUNISTA?Dvostruki aršin izgleda. Da ali komunisti su ateisti, zar ne? Da ali ljudi koji su udarili u WTC su muslimani, zar ne? Tako se kaže mada je sada poznato da je to urađeno uz svsrdnu pomoć samihAmera da bi im to bio opravdavajući izgovor za agresije na muslimanske države i narode. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ja sam moderator dijaloga. 0912_sport a, u vezi teme : .... ..... , samo drugo pakovanje ! Kultura je nekome jednačina sa više nepoznanica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? I da sam anti-teista, to ne bi značilo da sam komunista. To je moja poenta. Добро. Ја сам под појмом антитеиста подразумевао активног богоборца, оног који прогони људе који верују (мислим да ти то ниси као атеиста). То је управо био комунизам у пракси (барем код нас и код Руса поготово). Ја се, рецимо, добро сећам своје основне школе и стојања у ћошку као казне због одласка у Цркву. Od malena si bio takav... Hihihi. Ja se sječam poniženja od ateista kada sam postio, cjeli dan u skoli izivljavanje.Mom dedi što je ezan proučio za bajram, umalo grkljan ne prerezaše.Žao mi je što moji u mom susjednom selu nisu Tita predali četnicima, kada je se krio u susjednom selu i obečavao sva prava a onaj u čijoj je se kući krio deset godina na golom otoku završi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Да, да, имао сам прилике да осетим шта значи кад "нема Бога" 0912_sportJelde nadej bvože da se vrati i najgorem neprijatelju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Pitanje za ateiste:Da li znate koji je prvi ajet objavljen Muhammedu? Da li znate kakav ima islam odnos prema nauci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Stoga je pravo pitanje ako neko učini neki postupak:da li je on u skladu sa islamom ili ne? Logički je ne osuđivati islam zbog postupaka koje neki u islamskom svijetu čine, logički je valjda upitati, muslimani su učinili to i to, a to mi se ne sviđa da li je to u skladu sa islamom ili nije, ako jeste zbog čega je, zar ne, brate? A okej je kritikovati ateizam ne zbog zločina ateista nego zbog zločina KOMUNISTA?Dvostruki aršin izgleda. Da ali komunisti su ateisti, zar ne? Da ali ljudi koji su udarili u WTC su muslimani, zar ne? Tako se kaže mada je sada poznato da je to urađeno uz svsrdnu pomoć samihAmera da bi im to bio opravdavajući izgovor za agresije na muslimanske države i narode. Da, čuvene 9/11 teorije zavere... A škola u Beslanu? Možemo ovako do sutra Enize. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Комунисти нису само атеисти. Они си АНТИтеисти, богоборци. Атеисти су људи који не верују у Бога, али који немају намеру да прогоне оне који у Бога верују. Треба правити разлику. Komunisti su ateisti/antiteisti, nisu svi ateisti/antiteisti komunisti. Treba li da vam se crta? I da sam anti-teista, to ne bi značilo da sam komunista. To je moja poenta. Добро. Ја сам под појмом антитеиста подразумевао активног богоборца, оног који прогони људе који верују (мислим да ти то ниси као атеиста). То је управо био комунизам у пракси (барем код нас и код Руса поготово). Ја се, рецимо, добро сећам своје основне школе и стојања у ћошку као казне због одласка у Цркву. Od malena si bio takav... Hihihi. Ja se sječam poniženja od ateista kada sam postio, cjeli dan u skoli izivljavanje.Mom dedi što je ezan proučio za bajram, umalo grkljan ne prerezaše.Žao mi je što moji u mom susjednom selu nisu Tita predali četnicima, kada je se krio u susjednom selu i obečavao sva prava a onaj u čijoj je se kući krio deset godina na golom otoku završi. Poznato je da su komunisti često zabranjivali religiju i pokušavali da je unište. Može se čak slobodno reći i da su komunisti pretežno bili ateisti ali to jedino znači da su neki ateisti nekada bili komunisti. Danas je velika većina ateista apsolutno protiv takvog političkog uredjenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука