Никола Поповић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Честитам свима! Да сте живи и здрави и на многа ја љета!!! JESSY, Драшко, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 On 29. 9. 2013. at 23:36, Dragi рече ? JESSY i Draško se venčali? facenew22222222 Плутон, Пг and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Хвала Лидо , предухтрила си ме Честитам теби и Џес, па да се данас лепо проведемо и са нашим брачним партнерима тј. сапутницима будемо у лепом расположењу и тако то .... (колачи, клопа) Хвала свима .1399. JESSY, Sanja Т., Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Čestitam Пг, Лидија Миленковић, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Е па баш лијепо! Честитам вам од срца. На лијеп дан сте одлучили да се вјенчате. Нека вам је са срећом и на многаја љета! Јанко, Gordana ., Драшко and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Нек је са срећом и још сто година да славите! Драшко, Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Драги наши, да вам је срећно и благословено! Лидија Миленковић, Ignjatije, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
skituljko Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Neka je sa srecom, drustvo! Лидија Миленковић, Пг, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Срећно вам било и догодине заједничко славље па сви у колце, хопсаса! Пг, Лидија Миленковић, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Čestitam od srca Džesiku, Drašku i sebi :-D (Lidiji)...Na mnogaja ljeta ! мирођија, Лидија Миленковић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 А колико је коме од вас година брака? Мислим, ако желите рећи! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ко је Џесика,јел Џеси ? Зар је она удата? Ни у једном контексту,а пише сваки дан 200 на сат, ни у фус ноти ,то није споменула?! У сваком случају,честитам,спец мојој генерацији Лидији... Биљана, мирођија, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ја вам желим много љубави, здравља, среће, међусобног разумевања и поштовања. Да будете родитељи за пример свима, да волите вашу децу и да деца воле и поштују вас. Уздравље! Пг, Драшко, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pridruzujem se cestitkama. :aplauz: :aplauz: Драшко, JESSY, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Честитам,нека вам је срећно и дуговечно у љубави,разумевању,слози.. Драшко, Пг and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука