Natasa. Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 DAAAAAAAAAA!!!!!!! Hristos vaskrse ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 jesam.... Hristos vaskrse Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Јесам, на поноћној, слава Богу! Јутрос око 2:30 дошао сам кући. И размишљам, звала ме два друга ноћас да изађем у град, ја их искулирао, наравно. Е, сад, када бих им ја рекао да сам се у пола три ујутро вратио кући, али из Цркве...? Ко би ми поверовао? Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Хау јес ноу! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slobodanmiric Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Cela familija zena,cerka,sin (bebac) i ja, nista lepse nego grupno pricesce............ www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Од Благовести до данас сваки дан,сем на Велики Петак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Земунац Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Слава Богу синоћ око 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Јесмо, јесмо, Литургија у 5 је нешто најлепше...Освит дана и Васкрсење Христово... Hristos vaskrse ! Predivno, da li tog termina za liturgiju jos negde ima? Ja dosta davno bio na Vaskrsenju u 04h! Neponovljiv osecaj! vaistinu Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Јесам. slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Да,јесам. Христос Васкрсе !!! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 И јуче и данас. slava3 Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 њет.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 DA, supruga, dva klinca i ja! Slava Bogu! Hristos Vaskrese! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 DAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Predivno, da li tog termina za liturgiju jos negde ima? Ja dosta davno bio na Vaskrsenju u 04h! Neponovljiv osecaj! Заиста не знам, наш прота овако служи од како је дошао-ево већ 5 година... Мислим да и у ман. Рујан служе у 4, нисам сигуран. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука