Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 идем сутра, после на молитвени доручак на хамбургер јупи, већ се радујем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Јесам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Ја био јутрос на литургији ал' видим нико не прилази да се причести па нисам ни ја, ваљда такав обичај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:02, -Владимир- рече Ја био јутрос на литургији ал' видим нико не прилази да се причести па нисам ни ја, ваљда такав обичај. Погрешан обичај. w.a.mozart and Дејан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:02, -Владимир- рече Ја био јутрос на литургији ал' видим нико не прилази да се причести па нисам ни ја, ваљда такав обичај. da znaš...i meni je nekako-čudno- da pridjem i pričestim se sa 2-3 deteta... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:09, Жика рече Погрешан обичај. kratko,jasno i u centar Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 има и овај "обичај" код неких - не ваља на Божић да се причести јер се после једе мрсна храна :lol: ма свакакве обичаје има да чујемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:02, -Владимир- рече Ја био јутрос на литургији ал' видим нико не прилази да се причести па нисам ни ја, ваљда такав обичај. Боже ти помози да схватиш да треба да приђеш због себе ... и сачувај нас Господе од лудих обичаја ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:15, w.a.mozart рече da znaš...i meni je nekako-čudno- da pridjem i pričestim se sa 2-3 deteta... мени тужно кад се тако нешто деси, срце ми се стегне ... једном бацих поглед на људе који стоје док сам узимао причешће у уста и видим глад. онакву какву дете и пас исказују кад једеш испред њих а гладни су, скоро цвиле ... никад више нисам погледао около кад се причешћујем. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Mene ranije stalno pitali- ti se OPET pričešćuješ... a jedan prijatelj,veroučitelj kaže- A vi se OPET NE PRIČEšĆUJETE LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:27, w.a.mozart рече Mene ranije stalno pitali- ti se OPET pričešćuješ... a jedan prijatelj,veroučitelj kaže- A vi se OPET NE PRIČEšĆUJETE LOL шта ће јадни, не разумеју ... мени тужно што они не приступају. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326050493' post='555961] Боже ти помози да схватиш да треба да приђеш због себе ... и сачувај нас Господе од лудих обичаја ... Знам ја то али пуна црква и само 3,4 детета прилазе, некако ми безвезе да приђем сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 19:37, w.a.mozart рече a vidi mu ,kakolisevećzove, žilu na čelu (kenjark*? ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 On 8. 1. 2012. at 20:01, -Владимир- рече Знам ја то али пуна црква и само 3,4 детета прилазе, некако ми безвезе да приђем сам. Пробај ти да се причешћујеш,па ће можда и остали почети чешће да приступају видећи тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука