Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 On 4. 12. 2011. at 12:53, Dijana S. рече Ni govora, to ne bi bilo uputno. Mudro mora s adolescentima. Sve to oni kao sami a ja se samo radujem. Ona se pricestila danas 0442_feel , sama je izrazila zelju. klinac nam se najednom pridruzio u postu, ne cijelom, a sad je u manjini, pa se za pricesce pravda da oce da sam osjeti potrebu, nece da bude licemjer, a mi ga diramo da nije on tome dorastao, to je prava taktika s njim - izazov. Molitva Bogorodici je cudo 0442_feel ако, само удри у молитву, баш ми је много драго да се привијају на груди Божје ево, па читајте http://www.verujem.org/teologija/nikodim_svetogorac.htm Дијана. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 dada ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Pa daa! 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 И јуче, а и данас, Богу хвала ! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 jesam-slava Bogu dragom Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 dada t4431 slava3 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Da,da... Hristos vaskrse Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 да се упишем и ја са закашњењем Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Нисам у овом посту. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 On 26. 12. 2011. at 23:13, НЕБОЈША86 рече Нисам у овом посту. Добро, ниси до сада, али хајде...., како би сви били :group111: у isus-sinai Јединоме "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 On 27. 12. 2011. at 9:36, И.стојковић рече Добро, ниси до сада, али хајде...., како би сви били :group111: у isus-sinai Јединоме :cheesy2: :group111: oleeeee oleeeee "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 ДА klapklap није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 dada leteti ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Да... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука