Генерал Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 http://media.rtv.rs/sr_ci/radar/3271 има овде познатих личности""" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Generale,nastaviš li da spamuješ teme bićeš banovan Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 I ja sam, hvala Bogu! Prošle sedmice nisam mogla i tačno sam počela osjećati kao neku vrstu tereta što nisam! Sad je sve ok! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Генерал Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 http://www.srbinaokup.info/portal/2012-02-20-18-19-54/2012-02-20-18-28-56/660-da-li-je-episkop-artemije-kriv-i-za-bombardovanje-libije-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Generale,poslednje upozorenje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Генерал Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Generale,na Generale,nastaviš li da spamuješ teme bićeš banovan дај нам неку беседу постави...што све поскидасте са интернета..где је Духовна аристократија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Jesmo ! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Генерал Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Бићу добар... ал дај одговри ми где нестаде њу ејџ,духовна аристократија ццц...љубав,толеранција,екуменизам, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 da nisi ti, generale, ex-admiral... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Генерал Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ма јок...какав адмирал??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ok generale,sledi ban,bezobrazluk ne trpimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ма јок...какав адмирал??? bio jedan član sa nikom admiral pa rekoh da nisi to ti... tako mi zvučiš. ništa-izvini, mea culpa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Јесам... началствовао владика Атанасије Такође! Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 bio jedan član sa nikom admiral pa rekoh da nisi to ti... tako mi zvučiš. ništa-izvini, mea culpa Bio je Kapetan ...jeziv lik ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Бићу добар... ал дај одговри ми где нестаде њу ејџ,духовна аристократија ццц...љубав,толеранција,екуменизам, Тамо и где треба,у заборав...промашене идеје пре или касније нестају из Цркве,и завршавају или у Љуљацима или у рехабилитационом центру за одвикавање... И.стојковић, w.a.mozart and Јанко је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука