Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Ево ова браћа као што је Зујрос римокатолик једу само хлепчиће а не пију вина кад се причешћују.

Седе у клупама и музицирају на оргуљјама.

Оће то и код нас ускоро увести?

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

Ево ова браћа као што је Зујрос римокатолик једу само хлепчиће а не пију вина кад се причешћују.

Седе у клупама и музицирају на оргуљјама.

Оће то и код нас ускоро увести?

Tek kad naucis Tokatu i Fugu da sviras bez greske i to u sve SS uniformi.

Подели на овим сајтовима

Ма знам, и илуминати су наша браћа, то су она тајна друштва што владају из сенке. Као и масони.

Из сенке или из ладовине.

Ма оћу да брата римокатолика Заурона убедим да Галилео Галилеја прогласимо бар за блаженог јер је јадан био мученик реално кад су га римокатолици спалили на ломачи само зато што је јавно рекао да се Земља окреће. Па кад су Степинца прогласили за блаженог, ваљда је ред и да Галилео буде у најмању руку блажен?

Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16)

Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22)

И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49)

Подели на овим сајтовима

Ма знам, и илуминати су наша браћа, то су она тајна друштва што владају из сенке. Као и масони.

Из сенке или из ладовине.

Ма оћу да брата римокатолика Заурона убедим да Галилео Галилеја прогласимо бар за блаженог јер је јадан био мученик реално кад су га римокатолици спалили на ломачи само зато што је јавно рекао да се Земља окреће. Па кад су Степинца прогласили за блаженог, ваљда је ред и да Галилео буде у најмању руку блажен?

Eeee tu smo, ali Galilej je bio Iluminat. I jedan od prvih koji je poceo da radi na razvoju tajnog sastojka za Koka Kolu.

Подели на овим сајтовима

Ма добро, можда су и били у праву кад су спалили Галилеја, сад су ми неке ствари јасније.

Консултоваћу и Игњација Лојолу и Степинца да ми нешто објасне.

Него, шта је онда Ђордано Бруно, јел и он од ђавола?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Видим да сте свако тему испамовали. Дррадомир ово ти је задња опомена пред бановање. Ако не знаш да се контролишеш , онда и не треба да пишеш на једном оваком форуму.

Подели на овим сајтовима

Ма добро, можда су и били у праву кад су спалили Галилеја, сад су ми неке ствари јасније.

Консултоваћу и Игњација Лојолу и Степинца да ми нешто објасне.

Него, шта је онда Ђордано Бруно, јел и он од ђавола?

Bio je Hermetista ne znam da li je od djavola. Sto se mene tice nije a sta ti mislis ne znam.

Подели на овим сајтовима

Видим да сте свако тему испамовали. Дррадомир ово ти је задња опомена пред бановање. Ако не знаш да се контролишеш , онда и не треба да пишеш на једном оваком форуму.

хвала  :group111:  1312_womens
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...