Изида Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Nek ti je na zdravlje i spasenje! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Nek ti je na zdravlje i spasenje! and to u 2 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 e,nisam jutros... punio sam akumulator ,..... 0102_laugh :bla: klapklap smešno mi što ovde dodju ljudi da kažu... jesam 0442_feel 0442_feel 0442_feel.... totalno ispadam iz koncepcije..... не испадаш....ја нисам од Велике Госпојине..кукууууу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 O daaaaaa bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Ахам! Слава Богу, и јуче и данас храм је био препун а причасника никад више! Највише дечице! bleh http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Juce hvala Bogu! bleh Sunce me ogrejalo :cheesy2: Svi koji su se pricestili neka je na zdravlje i spasenje. :cheesy2: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 O daaaaaa bleh :cheesy2: ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 DAAAAAAAAAAAA bleh :cheesy2: :cheesy2: Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 DAAAAAAAAAAAA :cheesy2: :cheesy2: greengrin :cheesy2: bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 O daaaaaa bleh Како то да ти имаш више захвалница од мене? :cheesy2: ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 O daaaaaa 0442_feel Како то да ти имаш више захвалница од мене? 0409_feel Paaaa.... sta da ti kazem... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Да, слава Богу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 jesam dada 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Да,јутрос, хвала Господу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Da,juče! 4chsmu1 bangin "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука