Jump to content

Који је ауто добар, економичан и издржљив?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Не мора да буде нов, напротив. Баш ме занима неки полован и економичан ауто.

Шта мислите о мерцедесу 190 дизел? Ваља ли штогођ тај ауто?  amin-nas

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хајде кажи која тојота? Мене занимају само аутомобили који су старији од 98 а млађи од 89. годишта с тим да мерџа може и мало старија.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хајде кажи која тојота? Мене занимају само аутомобили који су старији од 98 а млађи од 89. годишта с тим да мерџа може и мало старија.

sto se tojote tice a narocito dizel motora onda bilo koja ,em su bolja em jeftinija od nemackih vozila...
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  Цитат

Sluzbeni

:cheesy2:

:bla: :( 0110_hahaha

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Golf 1 "85 годиште 3 пута сам био са њим у Београду, 2 пута у Софији, 1 Пловдив, Албанија.... И ено још је  :bla: , не би чале ту машину мењао низашта

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Mercedes je pouzdan,ali dosta skup za odrzavanje. Ja radim autoskoli i zadnje dve godine vozim sa sve mojim kandidatima VW POLO 1.4 tdi.2001 i pokazao se odlicnim sto se tice potrosnje,registracije,a i ne kvari se cesto.Cena ovog auta kod nas se krece od 3500 do 4000 evra.

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Проблем код мерџе је што му замјена селена изађе 100 евра, а примјера ради на голфу 3 ТДИ 1998

замјена са све рукама не пређе 30 евра.

Мој предлог вам је да за те паре купите неки VW турбо дизел. Дијелови коштају смијешно:

(селен 5 евра, филтери ваздуха, горива и уља заједно нису више од 15-20 евра, лежајеви 5 евра итд.)

а сваки мајстор на планети зна да га растави и састави жмурећи.

У суштини што мање електрике има, мање се квари и јефтинији је за одржавање, сервисирање и оправке.

Преко свега ти дизели троше у просјеку 4-6 л на 100км, тако да су мали потрошачи,

а будући да нису из ове нове компјутеризоване и преосјетиљве генерације

иду и на лож уље (ми у рату тјерали те голфове на уље из трафо станице leteti

Подели на овим сајтовима

po meni su japanci zakon, super pouzdani i ako se i nesto pokvari uvek mozes stici kuci ma kolko daleko bio eheeeej

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Oce Ivane, Passat B3 ili B4 vam je prava mazga od automobila + sto je prostran nevidjeno, kako limuzina tako i karavan. Ja vozim Punta mk1, '97 godiste, 1.1L + TNG. Rentabilan auto samo tako.

pomenuo sam ova dva automobila zato sto niste precizirali sta vas zanima:

1) gradski auto ili porodicni auto.

2) treba li da ima veliki prtljazni prostor ili ne

uh imam jos pitanja koja bih postavio, a na osnovu cijih odgoovora bih vam preporucio neki model

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Najbolja kupovina u klasi kompaktnih je Ford Focus oko 2000-2002-3

Po mogucstvu 1.8 dizel

Provereno kvalitetan, jeftin za odrzavanje, malo potrosac, prostran, mala registracija jeftina kupovina.

Mercedes 190d je mnogo mator i svi takvi auti posebno dizeli ce vrlo verovatno jako brzo dovesti do problema.

Neko je napisao da tojote imaju dobre motore, to se slazem, medjutim nisam siguran koliko je tojota jeftina za odrzavanje u srbiji

Цитат
Oce Ivane, Passat B3 ili B4 vam je prava mazga od automobila + sto je prostran nevidjeno, kako limuzina tako i karavan.

Ja bih pre isao na mondea to godiste. Ista stvar, samo sto je mondeo jeftiniji. To mu je "prednost". Mana, ukoliko resi da proda lakse ce prodati passata nego mondea.

Цитат
Проблем код мерџе је што му замјена селена изађе 100 евра, а примјера ради на голфу 3 ТДИ 1998

замјена са све рукама не пређе 30 евра.

+1 na ovaj deo komentara. Al opet pre bih isao na forda nego na VW. Ali u principu isto se dobija tak oda je relativno sve jedno razlika je samo u kupovnoj ceni.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...