Mironosica Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 može ! :aplauz: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 opel zafira није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Ayla , ako si mislila na kola ne još ne mogu da se odlučim fićo,malo troši,malo parking mjesto,jeftini djelovi,pašu i oni od motokultivatora,u slučaju nestašice benzina ttrpi koktel od rakije ,benzina i nafte,isprobano i dokazano u ratu Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Ayla , ako si mislila na kola ne još ne mogu da se odlučim Pazi, ja te samo molim da razmisliš...ova bobina mi djeluje sumnjivo, ajnšlag ne obečava, tičkovi krivi, brisači s manom....sjedištaa nemaju federe...a garantujem da nema ni TV...pa ti vidi sad ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Pazi, ja te samo molim da razmisliš...ova bobina mi djeluje sumnjivo, ajnšlag ne obečava, tičkovi krivi, brisači s manom....sjedištaa nemaju federe...a garantujem da nema ni TV...pa ti vidi sad Молим без спамовања теме, пријавићу администраторима Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 fićo,malo troši,malo parking mjesto,jeftini djelovi,pašu i oni od motokultivatora,u slučaju nestašice benzina ttrpi koktel od rakije ,benzina i nafte,isprobano i dokazano u ratu Hvala velika, ali kad krenem da trgujem, visoke potpetice mijenjam za avion, ništa manje (pazi savjet...ficko i rakija...ma daj bre ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 opel zafira Није лош избор, ако волиш немачке аутомобиле друге класе квалитета. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Молим без спамовања теме, пријавићу администраторима Ne vrijeđam, ne vršim presing ...samo iznosim svoj stav ....ne prijeti mi Милан Б је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Није лош избор, ако волиш немачке аутомобиле друге класе квалитета. prvu klasu nisam trenutno u prilici da imam Милан Б је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ne vrijeđam, ne vršim presing ...samo iznosim svoj stav ....ne prijeti mi Ето, џаба смајли, испаде претња Ayla је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ето, џаба смајли, испаде претња ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 prvu klasu nisam trenutno u prilici da imam Шалим се мало, добра је зафира, поготово овако нека као са слике. Мада увек је потребно много среће са половњацима, то је пресудан фактор. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 dewoo tacuma није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 pežo 207 je ekstra auto za djevojke,zaista je odličan i estetski i taktičko-tehnički,ja bi to preporučio,izuzetan odnos kvalitet-cijena cijena od 4500 evromova pa do jedno 6500,starost 6-3 godina otprilike,mislim da se za te pare ništa bolje ne može naći,ako je skupo,onda ima pežo 206 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@kordun, mali je ja bi miniven ,automatik naravno није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука