Jump to content

Који је ауто добар, економичан и издржљив?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

@@Ayla ,

ako si mislila na kola

ne još  :D

ne mogu da se odlučim joooj

fićo,malo troši,malo parking mjesto,jeftini djelovi,pašu  i oni od motokultivatora,u slučaju nestašice benzina ttrpi koktel od rakije ,benzina i nafte,isprobano i dokazano u ratu :)

Подели на овим сајтовима

@@Ayla ,

ako si mislila na kola

ne još  :D

ne mogu da se odlučim joooj

Pazi, ja te samo molim da razmisliš...ova bobina mi djeluje sumnjivo, ajnšlag ne obečava, tičkovi krivi, brisači s manom....sjedištaa nemaju federe...a garantujem da nema ni TV...pa ti vidi sad  1324_womens

Подели на овим сајтовима

Pazi, ja te samo molim da razmisliš...ova bobina mi djeluje sumnjivo, ajnšlag ne obečava, tičkovi krivi, brisači s manom....sjedištaa nemaju federe...a garantujem da nema ni TV...pa ti vidi sad  1324_womens

Молим без спамовања теме, пријавићу администраторима :)))

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

fićo,malo troši,malo parking mjesto,jeftini djelovi,pašu  i oni od motokultivatora,u slučaju nestašice benzina ttrpi koktel od rakije ,benzina i nafte,isprobano i dokazano u ratu :)

Hvala velika, ali kad krenem da trgujem, visoke potpetice mijenjam za avion, ništa manje :)

(pazi savjet...ficko i rakija...ma daj bre :0222_shocked: )

Подели на овим сајтовима

Није лош избор, ако волиш немачке аутомобиле друге класе квалитета.

prvu klasu nisam trenutno u prilici da imam :)))

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

prvu klasu nisam trenutno u prilici da imam :)))

Шалим се мало, добра је зафира, поготово овако нека као са слике. Мада увек је потребно много среће са половњацима, то је пресудан фактор.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

pežo 207 je ekstra auto za djevojke,zaista je odličan i estetski i taktičko-tehnički,ja bi to preporučio,izuzetan odnos kvalitet-cijena

Peugeot_207_front_20071212.jpg

cijena od 4500 evromova pa do jedno 6500,starost 6-3 godina otprilike,mislim da se za te pare ništa bolje ne može naći,ako je skupo,onda ima pežo 206

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...