NinaD Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Игром случаја, моја сестра живи у Америци. Отуда и знам за забрану Б-17 витамина. Код нас га такође нема, али у Мађарској се може набавити. Хвала Богу на сваком новом дану који дарује мојој сестри, а давали су јој највише 6 месеци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Моја мама је умрла од рака панкреаса 2006.год.С тим што га нису сматрали раком већ наводно цистом,а онда је обдукција показала своје. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Моја мама је умрла од рака панкреаса 2006.год.С тим што га нису сматрали раком већ наводно цистом,а онда је обдукција показала своје. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 prstgore за покајника 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 prstgore за покајника 4chsmu1 1405_love И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 U Nemackoj je postojao jedan doktor koji je lecio obolele od raka vitaminskim preparatima (ne znam kojim).... Znam da je bila jedna velika afera oko toga i da mu je zabranjeno da leci u Nemackoj i ulazak u Nemacku... Ali ne zbog toga sto je njegova "terapija" bila uspesna ili nesto, nego zato sto je uzimao pare a nije moglo da se dokaze da ce uspesno izleciti rak... Postoji toliko vrsta raka. Ja jednostavno ne mogu da verujem da to lecenje moze da bude uspesno kod svakoga.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Моја мама је умрла од рака панкреаса 2006.год.С тим што га нису сматрали раком већ наводно цистом,а онда је обдукција показала своје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Еј људи,само опуштено.Прошло и не поновило се никада никоме на овом свету.Човек се навикне на све у овом животу,па и на то да ти најмилијих нема.Али морамо даље,живот није стао...Зато свима prstgore 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 У праву си, знам све, отац ми је 2005. преминуо од рака простате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 : NE ZNAM NI ZA JEDNU POZNATU OSOBU KOJA JE UMRLA OD RAKA ILI SIDE U ZADNJIH 20. godina. Патрик Свејзи и Фара Фосет на пример. Mали милион њих. Чак и истраживачи лекова против рака, замислите, умиру од рака. Таквог лека против рака као што замишљају теоретичари завере, нажалост, нема. Људи ппут Ивоне Живковић су монструми и требало би да труну у затвору. Кумим вас и преклињем, Покајниче и остали слични њему, не играјте се са судбином болесних људи давајући им наду тамо где наде нема! Наравно, дешава се на крајивима статистичке криве да тешки случајеви оздраве, ништа није немогуће, али неће оздравити ни од дијета, ни од којекаквих чудтворних водица и сокића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 : NE ZNAM NI ZA JEDNU POZNATU OSOBU KOJA JE UMRLA OD RAKA ILI SIDE U ZADNJIH 20. godina. Патрик Свејзи и Фара Фосет на пример. Mали милион њих. Чак и истраживачи лекова против рака, замислите, умиру од рака. Таквог лека против рака као што замишљају теоретичари завере, нажалост, нема. Људи ппут Ивоне Живковић су монструми и требало би да труну у затвору. Кумим вас и преклињем, Покајниче и остали слични њему, не играјте се са судбином болесних људи давајући им наду тамо где наде нема! Наравно, дешава се на крајивима статистичке криве да тешки случајеви оздраве, ништа није немогуће, али неће оздравити ни од дијета, ни од којекаквих чудтворних водица и сокића. Koliko god ovo što je Ivica napisao izgledalo surovo to je istina. Meni je umrla i majka ( karcinom jajanika ) i sestra ( karcinom dojke ), obe s umrle u najboljim godinama. Imali smo uslove da nabavljama razne lekove i trav itd . Kad je mama bila bolesna nije se znalo za Brojsovu dijetu, niti za mnoge tzv . čudotvorne lekove ali uspela je sa teskim karcinomom da preživi 6 god. Sestri su dali samo dve godine života ali i ona je uspela da živie 6. Naravno da smo za sestru, jer to je bilo ipak pre 8 godina nabavljali sve moguće lekove i preparate za koje smo čuli. Moj brat je donosio čak neki lek iz Rusije iz njihove laboratorije gde se ispitivao da li se zvao sinedrin ili tako nešto ne zamerite ne sećam se, ali nije pomoglo. Ne tvrdim da neke stvari kao uredan život, ishrana ne mogu pomoći ali ne treba gajiti lažnu nadu, iako nekad pomaže i vera ,u stvari ona najviše pomaže kao i hrabrenje i podrška najbiližih. Vašim najbiližima želim da im Bog da iscelenje, ali ne dozvolite da vas pljačkaju razni nadrilekari i neostvareni tzv. naučnici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Koliko god ovo što je Ivica napisao izgledalo surovo to je istina. Meni je umrla i majka ( karcinom jajanika ) i sestra ( karcinom dojke ), obe s umrle u najboljim godinama. Imali smo uslove da nabavljama razne lekove i trav itd . Kad je mama bila bolesna nije se znalo za Brojsovu dijetu, niti za mnoge tzv . čudotvorne lekove ali uspela je sa teskim karcinomom da preživi 6 god. Sestri su dali samo dve godine života ali i ona je uspela da živie 6. Naravno da smo za sestru, jer to je bilo ipak pre 8 godina nabavljali sve moguće lekove i preparate za koje smo čuli. Moj brat je donosio čak neki lek iz Rusije iz njihove laboratorije gde se ispitivao da li se zvao sinedrin ili tako nešto ne zamerite ne sećam se, ali nije pomoglo. Ne tvrdim da neke stvari kao uredan život, ishrana ne mogu pomoći ali ne treba gajiti lažnu nadu, iako nekad pomaže i vera ,u stvari ona najviše pomaže kao i hrabrenje i podrška najbiližih. Vašim najbiližima želim da im Bog da iscelenje, ali ne dozvolite da vas pljačkaju razni nadrilekari i neostvareni tzv. naučnici thank_you777 thank_you777 dance67890 dance67890 greengrin 4chsmu1 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 : NE ZNAM NI ZA JEDNU POZNATU OSOBU KOJA JE UMRLA OD RAKA ILI SIDE U ZADNJIH 20. godina. Патрик Свејзи и Фара Фосет на пример. ok. Dve za dvadeset godina... NinaD, zaista mi je zao! Zaista! Snaja mog prijatelja takodje boluje od te opake bolesti, takodje na plucima i takodje je metastazirao. Znam da smo se ogrbavili dok smo nasli lek koji bi usporio metastaze. Problem je bio sto je lek preskup, a morao je u Jordan da se salje. Seticu se imena leka, a kako smo dosli do njega cu ti poslati na PP. Nije za javno Пошаљи и мени на п.п пошто и мени отац болује од рака плућа.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Покајниче и остали слични њему, не играјте се са судбином болесних људи давајући им наду тамо где наде нема! Hvala ti Ivice, hvala ti sto si me ovako lepo UVREDIO! Nije te sramota da mi kazes da se igram sa sudbinom bolesnih ljudi. Prvo leeeepo, detaljno procitaj moj post, a onda reci sta imas. Ja sam citirao jednog naseg lekara, a o lekovima sam rekao da su pomogli, NE I DA SU IZLECILI! Zasto mi stavljas etiketu nekoga KO SE IGRA SA SUDBINOM BOLESNIH LJUDI! Bolje da si me pljunuo ili osamario... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Покајниче83 не љути се на Ивицу, сигурна сам да није тако мислио како се неспретно изразио. :group111: Мало ми је чудно то размишљање типа теорија завере и сл. Не ради се о теорији завере већ о суровом закону тржишта. Фармацеутске куће су веома моћно царство и чине све да заштите свој профит, а људи који их воде углавном верују у новац. Америка је највећи произвођач цитостатикаи и, ако је некоме невероватно да би они спречили производњу нпр. витамина Б-17 (у суштини то није витамин), онда баш и не живи у реалном свету. Зар је дозвољено веровати само у хемотерапију? Па где ћеш већег отрова од цитостатика, а они се као забринули што у Б-17 има цијанида. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука