Jump to content

Дијагноза - карцином

ego

Препоручена порука

Čudi me da kad " leči" mnoge vrste raka ga još medicina nije priznala za lek.Verovatno je farmaceutska zavera u pitanju.Previše je jeftin da bi mafija zaradila.C,c,c,c...te zavere i medicinu sprečavaju da ovako očigledan lek ne priznaju kao lek.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 528
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Чула сам ја за многа љековита средства петролеја! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Pobogu ljudi uključite mozak.Em petrolej,em čist petrolej.Derivat nafte...jooj.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

petrolej nije otrovan!

ovaj petrolej ,za lampe,sadrzi neke stetne sastojke,ali onaj farmaceutski je ok 

ali secam se,kad sam bila klinka (pre sto godina) da se jadan moj teca razboleo od raka grla i kad su ga pustili iz bolnice,posto operacija nije bila moguca,on krene da pije obican petrolej i za par meseci bio je zdrav

lekari su ostali u cudu a on je proziveo jos tridesetak godina (ziveo bi jos da nije poginu)

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Gde ima u apotekama da se kupi (znam u Novom Sadu, ali gde ima u Beogradu)?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Шта то беше?

Pa, ja jednostavno NE MOGU da verujem da se neko prima na ovakve stvari!Daj bre Huane, ti si hemičar reci koju o sastavu petroleja i njegovim"lekovitim" svojstvima :)

Подели на овим сајтовима

Pa, ja jednostavno NE MOGU da verujem da se neko prima na ovakve stvari!Daj bre Huane, ti si hemičar reci koju o sastavu petroleja i njegovim"lekovitim" svojstvima :)

ja sam licno pila petrolej kao dete

mama mi je bila bolesna i posle operacije sam lekar, vrhunski patolog, se slozio sa tim da treba da pije petrolej par meseci

i pili smo svi u kuci

preterujete sa skepticizmom

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Ulica Narodnog fronta 73.

• Волим 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...