Jump to content

Дијагноза - карцином

ego

Препоручена порука

• Одговори 528
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Postovana Nina i ja sam imao slicna iskusenja i sada je hvala greengrin dobro, recite vasoj sestri neka se moli Svetom Nektariju i Kijevo pecerskim svetima. Recite mi kako se zove Vasa sestra da je pominjemo na Liturgijama algabacaju :group111:

Нвала вам и свако добро од Бога. Сестра ми се зове Радмила.  319.gif

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8410.msg235245.html#msg235245

А Исус узевши га за руку подиже га; и уста.

И кад уђе у кућу, питаху Га ученици Његови насамо: Зашто га ми нисмо могли истерати?

И рече им: Овај се род ничим не може истерати до молитвом и постом.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Моја сестра Радмила се већ скоро две године лечи од ове опаке болести. Читајући о овоме и разговарајући са људима или од струке или онима који се и сами лече дошла сам између осталог и до сазнања о витамину Б-17. Мислим да је најбоље да они које ово занима прочитају о томе овде: 

http://www.turbo-kuvar.com/vitamin_B17.aspx

Подели на овим сајтовима

Citao sam vec nesto o ovome, ne bih znao da kazem nista konkretno, medjutim u oci mi je upala sledeca stvar: nakon pojave ovakvih textova, koji B17 vitamin promovisu kao hranu koja sprecava pojavu raka (a mozda i leci), na vise mesta sam naisao na pisanja lekara koji tvrde da su kostice voca (kajsije, npr.) koje imaju ovaj vitamin izuzetno stetne, cak i toxicne!

U detinjstvu sam pojeo mali milion ovih kostica i naravno da mi nista nije smetalo, pa je cudno da bas sad kad se ovaj vitamin promovise kao antikancerogen, dolazi do pojave ovakve kontrapropagande...

Naravno, mozda i gresim, ali eto, iznosim zapazanje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Да, сви смо јели ове коштице. Старији људи су говорили да су здраве и лековите. Конкретно, разговарала сам са познаницом која је магистар фармације и сама је оболела од рака. На своју руку је набавила овај препарат и већ неко време се тако лечи. На наговарање је пристала и на хемотерапије. Молим Бога да буде добро. Рекла је да се већ након треће терапије са Б-17 витамином осећала боље и апетит јој се вратио.

Подели на овим сајтовима

Ohno nou, pa to je Ivona Zivkovic ili ti Zika Obretkovic u telu zene. Na svom sajtu je sakupila sve moguce

i nemoguce idiotluke ovoga sveta u toj meri da joj se i ludi Miroljub divi cak toliko da joj je oprostio sve one

vanzemaljce i astralne projekcije (delovanaj demona :)).

NE POSTOJI jedan ultimativni lek za rak. Prirodni, vestacki, kakav god ne postiji unikatno resenje

za sve vrste raka jer su mutacije koje ih izazivaju sustinski razlicite i svakome je potreban samo

njima svojstven pristup.

Isto kao sto ni u jednom, tajnoj ili javnoj, teratani i fitnes centru sveta NE POSTOJI niti moze da postoji

jedna sprava ili vezba koja istovremeno i podjednako dobro vezba sve misice. Zasto? Pa zato sto su razlicite

grupe misica po svojoj strukturi i ostalim osobinama zahtevaju sasvim razlicite tehnike i vezbe za razvoj.

To sto se tice leka dakle kad govorimo o otklanjanju vec akumulirane patologije.

Sto se tice preventive ista stvar cak sta vise jos veca glupost ovo sto Ivona prica. Jer je preventiva tek

letenje u magli. Mi o metabolizmu sada trenutno sustinski ne znamo nista. Naravno znamo mnoogo vise nego

pre 20 godina i znacemo sve vise i vise jer se na tome aktivno radi. Ali sada mi ne znamo da mapiramo

mehanizme ljudskog metabolizma tako da bilo kakva predvidjanja ovako decidnog tipa su besmislice.

Подели на овим сајтовима

Ohno nou, pa to je Ivona Zivkovic ili ti Zika Obretkovic u telu zene.

sideways9 prstgore dada

Sto se tice prikrivanja leka:

-skoro sam cuo od jednog naseg doktora pricu o naucniku koji je pomocu neke sprave koja podseca na mikroskop uspevao da neutralise kancerogene cestice. E sada, ne znam da li cu lepo prepicati , ali reci cu ono sto mi je ostalu u secanje, tacnije sta me je zabezeknulo.

Ne znam ime naucnika, ali sam cuo da mu je laboratorija misteriozno izgorela, i vidi cuda, nisu nadjeni ostaci te njegove sprave. Mislim da je Nemac neki u pitanju.

Ako neko zna za ovu pricu nega je isprica malo bolje. Cinjenica je jedna: NE ZNAM NI ZA JEDNU POZNATU OSOBU KOJA JE UMRLA OD RAKA ILI SIDE U ZADNJIH 20. godina. Takodje sam cuo da kancer i sidu lece u nekim klinikama za ogromne pare, ali i ako imate ogroman novac ne mozete biti izleceni ako nista ''neko''.

Znam da sam ovim tekstom iznervirao mnoge protivnike teorija zavere, ali samo prepricavam sta sam cuo.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

http://www.torexin.com/todoxin_protiv_kancera.html

takodje jesti gljive i preparate

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Људи, мислим да рак, а ни било шта у вези њега није за смејање. На жалост, сестра ми болује од рака плућа који је метастазирао на све. Познаница са којом сам разговарала је магистар фармације па жена зна о чему конкретно прича, а и сама се лечи са Б-17 витамином. Сајт који сам поставила је био први на претраживачу па сам га зато одабрала, али има много других. Иначе, Америка заиста врши блокаду свега што угрожава њену фармацеутску индустрију.    

Подели на овим сајтовима

Људи, мислим да рак, а ни било шта у вези њега није за смејање. На жалост, сестра ми болује од рака плућа који је метастазирао на све. Познаница са којом сам разговарала је магистар фармације па жена зна о чему конкретно прича, а и сама се лечи са Б-17 витамином. Сајт који сам поставила је био први на претраживачу па сам га зато одабрала, али има много других. Иначе, Америка заиста врши блокаду свега што угрожава њену фармацеутску индустрију.   

Браво,свака ти на месту Нинушка bliss jeeee

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

: NE ZNAM NI ZA JEDNU POZNATU OSOBU KOJA JE UMRLA OD RAKA ILI SIDE U ZADNJIH 20. godina.

Патрик Свејзи и Фара Фосет на пример.

ok. Dve za dvadeset godina...

NinaD, zaista mi je zao! Zaista!

Snaja mog prijatelja takodje boluje od te opake bolesti, takodje na plucima i takodje je metastazirao. Znam da smo se ogrbavili dok smo nasli lek koji bi usporio metastaze. Problem je bio sto je lek preskup, a morao je u Jordan da se salje.

Seticu se imena leka, a kako smo dosli do njega cu ti poslati na PP. Nije za javno

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...