@RADA Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 БЕЛИ ПАКЕТИЉубивоје Ршумовић Староме оцу у родном селуЈа његово одбегло детеРедовно шаљем пошиљке белеПуне лепе пакетеШећер у коцки кафу и брашноПонеки жилет оштарСвакога петка пред очеву кућуДонесе комшија поштарСад ни сам не знам шта се збилоОдједном бриге са свих странаПа нисам слао оцу пакетеЧитавих месец данаКад ето поштара носи ми писмоРукопис очев кривиДобро сам сине што и теби желимСамо нека се живиАли те молим шаљи ми синеРедовно ко сваки путСело већ прича како си нештоНа свога оца љутЗнам све је скупо трошкови растуА нема се ни параНека у пакету не буде ништаЗгужвана новина стараСад опет оцу у родном селуЈа његово одбегло детеРедовно шаљем пошиљке белеПуне лепе пакете :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 " SAMOĆA""Povlačim se u svoju samoću,tamo gde su ljudi moga kova.Tamo gde se teško živi noću,od tišine i opasnih snova.Digao sam ruke od skandala,od prošlosti i pogrešnih želja.Od lepote izvora svih zala,od ljubavi i od prijatelja.Povlačim se a ostavljam ljude,u njihovoj zabludi od zlata.Da me nađu kad i njima budezakucala samoća na vrata. " ( D. Trifunović) @Amin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Да ли чујеш мила мога коња кас да ли чујеш са планине зове те мој глас Реф: Ај па, пукни зоро, моју драгу пробуди беле груди да јој загрлим... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 " Umem da te prepoznam " , B. Miljković . " Umem da te prepoznam. Da ti vratim sve što sam ti oduzeo. Da te volim. Da te u mislima svlačim dok ti srce ne ugledam. Da samo na tebe mislim dok me lažna smrt muči. Dok mi krv slika užase u glavi . Dok me šume zaobilaze pevajući. Dok dan raste od zadobijenih rana.To je san koji te potvrđuje.To je ptica koja te dokazuje.To je cvet koji ti lice otvara... " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 ...ko zna....? ah, niko nista ne zna....krhko je znanje.... jos bi nam mogla desiti se ljubav, a ja ne znam da li je zelim ili ne zelim..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Рећи ћу ти и кад сам у својој несрећи најсрећнији кад ме на гробљу ухвати киша ужасно волим да киснемо заједно Н И Н Е and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 " Tako to ide. Ostavio sam je predugo u onim opasnim ćutanjima, u onim tišinama u kojima je ona svoj jedini sagovornik i u kojima se o meni definitivno ne priča ništa dobro. I tu smo gde smo. " (Đole Balašević) виноградар and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Има много самих жена на свету са једним, два или три детета. И човек се пита, куд су мужеви отишли, или куд су љубавници отишли и оставили иза себе све те руке, очи, стопала и гласове.Чарлс Буковски -Владимир-, виноградар, Crnokosa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Postoji milion gradova u koje možeš da odeš, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš...Đorđe Balašević виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Мушкарац није оно што докаже, него оно што је успео да сакрије од других жена - за тебе. Ако нешто човек у овом животу и може да докаже, то значи да му је било исувише лако или да му је било могуће доказати. А знамо ми тебе добро, зар не? Нека покуша да те увери у нешто што никако не може да ти докаже... И ако успе тебе тако тврдоглаву да убеди, е то је онда човек за тебе! Доказан у невероватном - за дивно недоказану...-Ратко Петровић Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Čekaj me, i ja cu doći,samo me čekaj dugo.Čekaj me i kada žute kišenoći ispune tugom.Čekaj me i kada vrućine zapeku,i kada mećava briše,čekaj i kada druge nitkone bude čekao više.Čekaj i kada čekanje dojadisvakome koji čeka. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ne, nemoj mi prici! Hocu izdalekada volim i zelim oka tvoja dva.Jer sreca je lepa samo dok se ceka,dok od sebe samo nagovestaj da. Данче* and ines је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 "Све ће једном проћ' само неће никад рокенрол!" Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 fff Zero and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 ''...Али није срећа пронаћи некога. Срећа је пронаћи ону једину праву половину која негде чека свакога од нас. Ону или онога без које понекад проведемо читав живот, не живећи.Знате, ја живим због жеље да је нађем. И бојим се тог сусрета јер ако нађем ту своју половину, а не будем могао да се сјединим са њом, изгубићу једини разлог за живот...''Љиљана Хабјановић Ђуровић - ''Пауново перо'' Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука