pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Dale dale Boca Boca Juniors/Jugador 12 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Paok fans Proslava 80. godina kluba И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Delije-Na Svoju Veru И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Најчувенија навијачка песма са острва... YNWA "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ма најбоља је: алеалее але алеее але але але алеееее .gif' class='bbc_emoticon' alt='sFun_bat' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 БОЈКОТ УСПЕО!!!! http://www.dverisrpske.com/tekst/1800914 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Свака част свим навијачким групама које су показале јединство... Сада тако уједињени сви правац Јужна Африка! п.с. Маринци из Суботице нису бојкотовали! 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 0110_hahaha od moje zene... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Navijač Crvene zvezde ranjen je u tuči na severnoj tribini stadiona u Ljutice Bogdana tokom utakmice protiv OFK Beograda u polufinalu Kupa Srbije. Teško povređenog navijača unose u ambulantna kola (MN Press) Reč je o Igoru Vreliću (21), koji je pogođen iz vatrenog oružja u stomak u tuči navijača koja je izbila tokom trajanja utakmice Crvena zvezda – OFK Beograd. Ministar policije Ivica Dačić rekao je Tanjugu da je Vrelić prebačen je u Urgentni centar gde je hiruški zahtvat nad njim u tok. Vrelić je u Urgentnom centru reanimiran, zadobio je prostrelnu ranu stomaka i grudnog koša sa povredama unutrašnjih organa, potvrdio je Tanjugu portparol Urgentnog centra Drago Jovanović. Prema ministru Dačiću, policija poseduje saznanja o potencijalnom izvršiocu i potraga za njim je u toku. "Policija vodi istragu i utvrdiće odgovornost redarske službe zbog unošenja vatrenog oružja na stadion i odgovornost obezbeđenja koje je angažovao organizator utakmice", rekao je Dačić i dodao da očekuje da će izvršilac uskoro biti uhapšen. Predsednik klinike Anlave Slobodan Ivanović rekao je ranije da su u tuči na severnoj tribini, gde se okupljaju najvatrenije pristalice Crvene zvezde, još dvojica navijača zadobila lakše telesne povrede. Crvena zvezda večeras je u polufinalu Kupa Srbije pobedila OFK Beograd sa 1:0, a gol je postigao Dejan Lekić u 87. minutu. (agencije - foto: MN Press) Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 IN MEMORIAM: DELIJE 1989 SEVER 1314_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Све бих их укинуо...још колико младих треба да изгуби живот? "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Нисам сигуран да данас постоје прави,изворни,навијачи. Сви се данас крећу у групама,као црнокошуљаши,туку оне који им се учине да су против њих на улици,шта раде на стадиону-коментар је сувишан,носе пиштоље,бејзболке,сатаре,ножеве,сачмаре и шта год са собом,неурачунљиви су,а притом су сви велике патриЈоте и верују у срБску цркву. Толико има рудника и напуштених скела широм Србије,мислим да би њихова енормна негативна енергија могла корисније да се искористи. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука