Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Kad se samo setim kad sam kupovao zvake i slicice Velike Cetvorke , kad se samo setim koliko se slavilo kod mene kuci kad je Jugoplastika(Split) , osvojila kup sampiona 1990

Eto dokaza Koliko je Srbin bio opijen jugoslovenskom idejom.Al ima jedan grad sa cetri slova blizu mora koji uvjek peva crveno -beloj boji.Vidis nikad rvati nisu navijali za klub van ljepe im,dlamatinci svi za ajduka,kao i jugovici(mesani brakoi) dok slavonci i ravnica za dinama.Do kod nas Serba  i dan danas ozes naci ljude koji gaje simpatije prema tim malim hrvatskim klubovima?Razlog?Totalnonepoznat
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Zalosno je sto je Zvezda kod nas Srba nekako usla u mucenicku istoriju u Bariju 91 ( olimpik je bio kud i kamo jaci all u fudballu ne pobedjuje uvek bolji ,, koliko je samo bilo sansi Papena i Kasonia al j.biga ) i tad sam i ja slavio gol Panceva ma tresla se cela Srbija i Bivsa Juga ! Ja sam i zahvalan BOGU sto me udostojio da zivim u vreme osvajanja evropske klupske krune u fudbalu i kosarci od strane Zvezde i Partizana !!!!!     koliko je to jak trip dada dada 8084.gif :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Kad se samo setim kad sam kupovao zvake i slicice Velike Cetvorke , kad se samo setim koliko se slavilo kod mene kuci kad je Jugoplastika(Split) , osvojila kup sampiona 1990

Eto dokaza Koliko je Srbin bio opijen jugoslovenskom idejom.Al ima jedan grad sa cetri slova blizu mora koji uvjek peva crveno -beloj boji.Vidis nikad rvati nisu navijali za klub van ljepe im,dlamatinci svi za ajduka,kao i jugovici(mesani brakoi) dok slavonci i ravnica za dinama.Do kod nas Serba  i dan danas ozes naci ljude koji gaje simpatije prema tim malim hrvatskim klubovima?Razlog?Totalnonepoznat
e sad pa nije bas ni ceo Knin navijao za Zvezdu bilo je tu i Grobara bar isto toliko koliko i vas !  Ma nekako ne volim slavoniju i ravnicu i  dan danas na kladionici bacam pare na AJDUKA pa i kad gube od ovog glupog Dinama ! i ako sa nekim treba da se pregovara to je Split i dalmatimnci (oni jesu ustase al su nekako nasi a ovi su ipak purgeri
Подели на овим сајтовима

http://upodobljavanje.wordpress.com/

"Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..."

ђакон М. Лазић

Подели на овим сајтовима

e sad pa nije bas ni ceo Knin navijao za Zvezdu bilo je tu i Grobara bar isto toliko koliko i vas !  Ma nekako ne volim slavoniju i ravnicu i  dan danas na kladionici bacam pare na AJDUKA pa i kad gube od ovog glupog Dinama ! i ako sa nekim treba da se pregovara to je Split i dalmatimnci (oni jesu ustase al su nekako nasi a ovi su ipak purgeri
Сад си се обрукао да не можеш црње.Цео Книн је увек навијао за Звезду, некад смо бројали  5000 цланова и после Нишлија били друга екипа по бројности)осим бГД'а)

Ко ти друкчије каже тај те лаже,није Книњанима 'за џабе цео Себер аплоудирао кад су улаѕили на стадион.Уосталом о тој екипи су писале новине, а и у неком књигама има речи.Прошећи до северне трибине,па погледај спомен плочу коме је подигнута 1312_womens

http://nikonizer.yfrog.com/Himg691/scaled.php?tn=0&server=691&filename=53939087.jpg&xsize=640&ysize=640

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Док су неки пре рата маштали о шалу са натписом "делије" погодио ко је имао и са градом? 0104_cheesy

Хехеххехе, и сад кад видим оне тупсоне гробаре са оним транспарентом(којег иначе ниси поставили Книњани већ радикали)  дођемо до закључка да људи попут тебе стекну погрешан увид у целу ствар

Постављена слика..да сад не тарем, могу ти поставити докаѕе иѕ целе европе са нашим транспарентима и из скоро свих деценија.Толико, надам се да ти је сад све јасно.

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

U Italiji se koristi nešto , što kada bi se primenilo na ... Zvezdu , na primer ...

ovako bi izgledalo :

KO NE SKAČE CRNO-BELI JE ... JE !

dva puta JE - zbog metrike !

I ONDA SVI SKAČU ...

P.S. ovo nije pesma , nego SKANDIRANJE !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Немојте после да кажете да нисте тражили. Мени лично је ова и даље једна од најлепших - упркос свему:

http://www.united-force.org/download/1025himna.mp3

:group111:  mocart  ;)  navijanje  navijanje

А видео верзије:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8tbMJFb_DeU&feature=related

:cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:

Сигуран сам да ће многи у овоме видети провокацију - ипак, надам се, не и злонамерност.

smil41cb5615a0b72.gif  smil41cb5615a0b72.gif  smil41cb5615a0b72.gif

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...