Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

ТЕМИШВАР - Румунска полиција привела је двојицу навијача Партизана због изазивања нереда на аеродрому у Темишвару, због чега је каснио лет за Барселону.

Портпаролка аеродрома у Темишвару Корина Лупулеску рекла је да је око 30 навијача Партизана, који су се упутили у Барселону на кошаркашку утакмицу, изазивало неред због чега авион компаније Виз ер није полетео на време.

Полиција

је привела двојицу навијача и депортовала их у Србију, а авион је полетео за Барселону са 70 минута закашњења, додала је она.

Кошаркаши Партизана играју у четвртак у Барселони утакмицу последњег кола Групе Е Топ 16 фазе у Евролиги и ако победе пласираће се у четвртфинале. Такође, црно-бели би и у случају пораза могли даље, али ако у другој утакмици Панатинаикос победи Маруси.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• 3 weeks later...

ПОЗИВ НА БОЈКОТ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ КОЛА ФУДБАЛСКОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У СВИМ РАНГОВИМА ТАКМИЧЕЊА!

Навијачи би требало бојкотовати утакмице које се играју 2. 3. и 4. априла ове године јер врховна тела фудбалског савеза Србије нису нашла за сходно да то првенствено коло одложе због највећег хришћанског празника Васкрса.

Подели на овим сајтовима

Ово већ прелази сваку границу. Ова држава је све мање Православна држава и Српског народа. Највећи хришћански празник њима није битан. Али после резолуције о Сребреници шта рећи....

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

О Сребреници је отворена тема. Не треба и ми да мешамоп спорт и политику овде ако то већ политичари раде.  0409_feel

Подели на овим сајтовима

О Сребреници је отворена тема. Не треба и ми да мешамоп спорт и политику овде ако то већ политичари раде.  0409_feel

Брате знам да је отворена, нисам ја ни мислио да мјешам већ су ме понјели ови утисци од јутрос  8086.gif 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Знам...

Него, подржаваш ли ти бојкот фудбалског првенства!?

Подели на овим сајтовима

Подржавам наравно и у праву су. Ево сада гледам да ли су можда у БиХ одгодили ово коло али исто нису. Да је случајно пало на 1. мај или тако нешто то би се аутоматски одгодило. Волим фудбал али треба да се зна шта је важније.

Подели на овим сајтовима

podržavam navijače Partizana!

crvenilo

Промашај теме, ајмо даље...

Подели на овим сајтовима

Нисам сигуран али мислим да је ово трећа или четврта година за редом како навијачи бојкотују (мислим на Делије) утакмице које се играју у овом периоду, а ФС не реагује...  0409_feel

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...