Јаков. Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Svi koji osećaju prijateljstvo prema Svetom jevrejskom narodu, lajk na stranicu klikni na sliku da odeš na srpsko-jevrejsku grupu Милан Ракић and Sudija је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ne. Samo sam prijatelj iste. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 @Жељко Хвала ти за Енрика Јосифа,мада сам гледао ово скоро.Имао сам ту срећу да га више пута слушам уживо,једном и у Патријаршији када се прекрстио православно и рекао да је Христос Син Божији.Био сам му на гробу на Карабурми на којем је јеврејско обележје и стих из Исаије којег сада не могу да се сетим.Велика душа од човека. Баба and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Бог Авраама, Исаака и Јакова да упокоји слугу Божијег Енрика Јосифа у Царству Својем. 8086.gif Јефимија Крунић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Nismo najbolji nego smo najgori, crvi među crvima, ali Bog će učiniti da postanemo bolji. Lijepo nas je opisao pokojni Enriko Josif,isto su to uradili neki drugi ljudi,ja kao mladić prepoznajem dosta iz tog opisa u sebi samome,mislim na tu srdačnost prema tuđinu npr.,bio sam svijedok i učesnik bezbroj takvih događaja ranije,međutim danas smo nešto degradirali,da li je to zbog ovih dešavanja,ili su nam mediji isprali mozak nemam pojma,ali ja sebe ne prepoznajem u ovim novim klincima koje gledam oko sebe,ja i moji vršnjaci smo bili dosta drugačiji klinci.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Palestinci i ovako onako ce da dobiju izmedju noziju, to je bozija zemlja, i to treba da se zna, nece bog da se obrati srbima ili nekim drugim narodima, to ce biti hebrejska zemlja i samim hebrejcima. Svako ko pokusa da je osvoji uvek ce oseti po svoje seme i pleme dok se ne opamete da tu neprijateljima noga nesme da gazi... “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 @Kordun Pitaj tatu šta misli o tvojoj generaciji. To je uvek tako, još se Sokrat pre 2.500 godina žalio koliko je omladina postala bezobrazna..)) Znam brate,ali razlika je ogromna,razlika između mene i mog pokojnog tate nije bila ovolika Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Palestinci i ovako onako ce da dobiju izmedju noziju, to je bozija zemlja, i to treba da se zna, nece bog da se obrati srbima ili nekim drugim narodima, to ce biti hebrejska zemlja i samim hebrejcima. Svako ko pokusa da je osvoji uvek ce oseti po svoje seme i pleme dok se ne opamete da tu neprijateljima noga nesme da gazi... kako to tumacis sveto pismo? Boziji izabrani narod ''novi izrailj'' je svak ko prizna Hrista, a pre svega pravoslavna crkva. Danasnja drzava izrael nije biblijski izrailj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Palestinci i ovako onako ce da dobiju izmedju noziju, to je bozija zemlja, i to treba da se zna, nece bog da se obrati srbima ili nekim drugim narodima, to ce biti hebrejska zemlja i samim hebrejcima. Svako ko pokusa da je osvoji uvek ce oseti po svoje seme i pleme dok se ne opamete da tu neprijateljima noga nesme da gazi... Јеси ли то ти Мирољубе? Istochnik and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Јеси ли то ти Мирољубе? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Немојте зезати човјека... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Meni se Bog obratio a ja nisam Jevrejin. Uj, šta sad.. Јесил сигуран да је Бог? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Zeljko da li ti imas malo jevrejske krvi ili mi se cini. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Zeljko da li ti imas malo jevrejske krvi ili mi se cini. Ја сам ти брате највећи Србин на овом форум какве год крви да имам или ми се чини. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ма ти си бре Драги неки чифут гарант... нема шансе друкчије да ти се Бог јави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука