Jump to content

Српско-Јеврејски односи .

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево..вам и Сирија..

Сирији су отели голанску (Сиријску) висораван...као и нама КиМ..

Послали терористе...као и код нас на КиМ

Држава ратовала са терористима..и претили да ће их бомбардују...

као Србија и РС

Ајде да сада лепо дамо Сиријцима сва права..тв канал на државном нивоу...

Мислим лично да и нам Асад био и бољи савезник...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ево мало опширнији клип. Библијско тумачење једног стиха из књиге пророка Исаије овог Јеврејина је јако занимљиво.

Чујте Срби који сумњате, и размислите над овим.

Подели на овим сајтовима

Некада помислим да су неки од вас запели у Старом Завету са читањем..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Čudno je da vi iz Srpske imate nešto protiv jevreja, koji su omogućili da se stvori taj entitet u Bosni i Hercegovini. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Čudno je da vi iz Srpske imate nešto protiv jevreja, koji su omogućili da se stvori taj entitet u Bosni i Hercegovini. 

Тај ентитет?

Прво..за тај ентитет су гинули и борили се Срби из Р.Српске, Срби из Републике Српске Крајине и Срби из ЦГ и Србије...

Јевреја није било...

Али било је Руса, Грка и других као добровољаца....чак и Срба катиолика и Срба муслимана.

И како су то Јевреји помогли да се направи Р.С

Ко вам пуни главу са тим глупостима?

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Некада помислим да су неки од вас запели у Старом Завету са читањем..

Где ли си ти запео није ми јасно. 

Помињеш Арапе и Јевреје. Дакле, крвно сродство. Овај Јеврејин помиње духовно сродство између нас. Бркаш бабе и жабе.

Ми смо блиски, браћа са Бошњацима, Хрватима... али смо у сукобу. 

Срби имају Завет са Богом. Тај завет се зове Косовски Завет. Постоји велика сличност нашег народа са јеврејским народом.

Подели на овим сајтовима

какво духовно сродство?

какве бабе и жабе

јел те то Еп. Јован Ћулибрк научио финте?

духовно сродство су ти само крштени хришћани..

пре нам је Ватикан својта

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

јел те то Еп. Јован Ћулибрк научио финте?

Ево теби цела емисија на ову тему:

Нека ти Јеврејин објасни, ако Епископима не верујеш. 

Ко је тебе научио финтама да се тако негативно односиш према народу из којег су нам дошли сви пророци, Исус, апостоли и први Хришћани? Народ са којим имамо велико духовно сродство. То нам одговори.

Нису Јевреји криви Србима што не поштују поруку са свог грба, па никако да се опоравимо.

Подели на овим сајтовима

Sada ste Francise Underwoode udarili i na epsikopa lipljanskog Jovana Ćulibrka, koji je jedna od naših spona sa svetim jevrejskim narodom. Zahvaljujući toj sponi, episkop Jovan obara neke hrvatske laži o Jasenovcu. Upravo zahvaljujući jevrejima.

Čekam samo kada ćete i na samog Gospoda udariti, jer je i on bio u telu jevrejin od majke jevrejke. Samo kada bi to bilo jedino, bilo bi dovoljno da srbi vole svim srcem jevrejski narod. 

Francise, Francise, vi ste neki veliki šaljivdžija, obzirom da ste uzeli za nik nejm anglo-jevrejsko ime i prezime. 

Ne vidim da je bitno ko je se borio za entitet Srpske. 

Подели на овим сајтовима

Sada ste Francise Underwoode udarili i na epsikopa lipljanskog Jovana Ćulibrka, koji je jedna od naših spona sa svetim jevrejskim narodom. Zahvaljujući toj sponi, episkop Jovan obara neke hrvatske laži o Jasenovcu. Upravo zahvaljujući jevrejima.

Čekam samo kada ćete i na samog Gospoda udariti, jer je i on bio u telu jevrejin od majke jevrejke. Samo kada bi to bilo jedino, bilo bi dovoljno da srbi vole svim srcem jevrejski narod. 

Francise, Francise, vi ste neki veliki šaljivdžija, obzirom da ste uzeli za nik nejm anglo-jevrejsko ime i prezime. 

Ne vidim da je bitno ko je se borio za entitet Srpske. 

Подели на овим сајтовима

Par beseda vladike Jovana Culibrka sam slusao i nigde nisam prmetio da nesto posebno ima simpatije za jevreje,

upravo on koji je ziveo tamo realno gleda na hriscansko-jevrejske odnose.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ja znam da jevreji zavrshavaju utoke od nas. I hvala im, time hrane ljude u Srbiji.

Срби имају Завет са Богом. Тај завет се зове Косовски Завет. Постоји велика сличност нашег народа са јеврејским народом.

Ne znam kakve to novije zavete od novog zaveta imaju Srbi? I zasto bi Srbi imali neki poseban zavet sa Bogom.

Mislim da je to jedna velika izmisljotina, stvorena da mesa veru i naciju. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Тај Завет је реалан.

И Мојсијев Завет је био Нови Завет за тадашње људе.

Завет се повремено обнавља или заборавља, како код кога, неко једно неко друго.

На пример Св. Кирило и Методије су обновитељи Новог Завета својом мисијом међу Словенима.

Подели на овим сајтовима

Ја стварно немам намеру да исправљам криве дрине, али ви мени нисте навели ралог због чега да се Јеврејима да посебан статус...

Грузијци и Јермени су нам много ближи...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ја стварно немам намеру да исправљам криве дрине, али ви мени нисте навели ралог због чега да се Јеврејима да посебан статус...

Грузијци и Јермени су нам много ближи...

Срби 13 изгубљено јеврејско племе

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...