Oglo Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 ok "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Ne nikako te vernice koje se umotavaju u krpe i suknjetare htedoh da napravim šalu, ali na ovaj komentar ostah bez komentara... Andre Williams, Весна and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Ne nikako te vernice koje se umotavaju u krpe i suknjetare Лаве, оваква рускињица је премија. Кад то схватиш, може да бидне мало касно.... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 znam da se Grigi šalio ali ova lepa devojka na slici je, čini mi se, još lepša zbog marame. tko li će biti odgovoran za спам nikolay and Весна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 U stvari, predomislila sam se! Hoći reć' da mi je JAKO drago što sam jedna od onih sa krpama i suknjetarama! Eto toliko! feeble, Весна, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 htedoh da napravim šalu, ali na ovaj komentar ostah bez komentara... A ja htedoh da kazem da vise volim liberalne vernice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 U stvari, predomislila sam se! Hoći reć' da mi je JAKO drago što sam jedna od onih sa krpama i suknjetarama! Eto toliko! Izvini nisam imao nameru da vredjam, ali sam ima priliku da na onoj Artemijevoj grupi vidim devojku koja je lepa ka lutka,a na jednoj drugoj slici sa maramom je izgledala kao baba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Izvini nisam imao nameru da vredjam, ali sam ima priliku da na onoj Artemijevoj grupi vidim devojku koja je lepa ka lutka, a na jednoj drugoj slici sa maramom je izgledala kao baba. G-djica Jovana greengrin greengrin greengrin ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јун 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 A ja htedoh da kazem da vise volim liberalne vernice. Hmmm... jako interesantan pojam... volela bih da ga definišeš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Hmmm... jako interesantan pojam... volela bih da ga definišeš Воли грешнице :Р kirios1 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Hmmm... jako interesantan pojam... volela bih da ga definišeš Eto ovde na forumu imas puno liberalnih vernica kao sto su na primer: Katarina ili Anastasija i tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Eto ovde na forumu imas puno liberalnih vernica kao sto su na primer: Katarina ili Anastasija i tako Оу јеа! (узима кокице и освежава страницу) Иван ♪♫, -Владимир-, Милан Меденица :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 G-djica Jovana greengrin greengrin greengrin ? Tako je gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Tako je gringrin To sam i ja pomislila kad sam je videla, pogotovo dok je bila plavusica - kao lutkica girls036 , maramce i suknjetina - baba :291291291: , a stavovi - no comment :291291291: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Eto ovde na forumu imas puno liberalnih vernica kao sto su na primer: Katarina ili Anastasija i tako Tako ti je to kad se krstis pod "stare dane", jednostavno poslusnost ti ne igra neku ulogu greengrin greengrin greengrin , mada bi trebalo da povedem malo racuna o tome :unsure: ...some day gringrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука