Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne znaвидо сам да сам постао милионер greengrin greengrin greengrin smej.gif smej.gif smej.gif A gde smo Kaja i ja tu? Још нисте лоцирани , полако , полако кад сазнају бићете милијардери sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Хоћу да знам колики је мој део!!! sHa_sarcasticlol Нећете да ме преварите! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Дааај ми неку стотку за леееба . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Хоћу да знам колики је мој део!!! greengrin Нећете да ме преварите! greengrin greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne znaвидо сам да сам постао милионер sHa_sarcasticlol greengrin greengrin greengrin smej.gif smej.gif Бре Медо, па зарадио си 177600 еврића, аууу па у коју си швајацарску банку затурио новчанице. smej.gif Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 по њиховом, ја сам до сад зарадио око 178,400 еврића greengrin smej.gif у динарима, то је отприлике оволико sHa_sarcasticlol greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ал си пууууун ки бродић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ал си пууууун ки бродић.ће потонем ки бродић са оволики терет на души sHa_sarcasticlol greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ал си пууууун ки бродић.ће потонем ки бродић са оволики терет на души sHa_sarcasticlol greengrin greengrin Дај бре олакшај се мало, има ко ће притећи у помоћ. greengrin Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ал си пууууун ки бродић.ће потонем ки бродић са оволики терет на души greengrin greengrin greengrin Дај бре олакшај се мало, има ко ће притећи у помоћ. smej.gif немооо братко , дај малко да ти бидне лакши терет и ми имамо душу sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ал си пууууун ки бродић.ће потонем ки бродић са оволики терет на души greengrin greengrin greengrin Дај бре олакшај се мало, има ко ће притећи у помоћ. smej.gif немооо брако , дај малко да ти бидне лакши терет и ми имамо душу sHa_sarcasticlolвидим ја, ће потонемо сви заједно smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 pazi kad parkiraš,medo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ал си пууууун ки бродић.ће потонем ки бродић са оволики терет на души greengrin greengrin Дај бре олакшај се мало, има ко ће притећи у помоћ. smej.gif smej.gif немооо брако , дај малко да ти бидне лакши терет и ми имамо душу sHa_sarcasticlolвидим ја, ће потонемо сви заједно smej.gif smej.gif Сви за једног , један за све greengrin фифти , фифти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 " A koliki je moj deo"? "Znači ja nisam dobio ništa"? "Pa ne može to tako" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 еееее кад су паре у питању, има 100 гладних уста greengrin а ни ми их још нисмо видели :) 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука