Crveni Baron Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ja mislim da medju onima koji su napravili onu grupu neko nije bas cist. Banuju sve redom i samo njih nekoliko postavlja komentare. Kako misle da nekoga zavrbuju? Mada moram da priznam da su se malo navezbali. Sada kada obrisu neciji komentar ne postavljaju svoj kontrakomentar pa se ne vide "rupe" u komentarima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 banuju sve redom... pa skupljaju se istomišljenici a fora je što su postavili slike levih likova kao vodje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ja mislim da medju onima koji su napravili onu grupu neko nije bas cist. Banuju sve redom i samo njih nekoliko postavlja komentare. Kako misle da nekoga zavrbuju? Mada moram da priznam da su se malo navezbali. Sada kada obrisu neciji komentar ne postavljaju svoj kontrakomentar pa se ne vide "rupe" u komentarima. Зато чутиш и пратиш као ја http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 radije bi pratio takmičenje u maratonskom hrkanju nego onu grupu... pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne zna Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 radije bi pratio takmičenje u maratonskom hrkanju nego onu grupu... pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne zna http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 radije bi pratio takmičenje u maratonskom hrkanju nego onu grupu... pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne zna koliko su opterecni -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 a pogledajte o čemu pišu... nema si blage veze sa pouke.org Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Погледала...исто што и јуче... па ми се...crvenilo 8086.gif 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 ц, стварно су стипсе, не дају ми да им жврљам по зидићу 8086.gif 8086.gif crvenilo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 ц, стварно су стипсе, не дају ми да им жврљам по зидићу greengrin greengrin greengrin Стипсе ?! sHa_sarcasticlol Срам ди их бидне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne znaвидо сам да сам постао милионер sHa_sarcasticlol greengrin greengrin greengrin smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Скроз су поблесавили! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne znaвидо сам да сам постао милионер greengrin greengrin greengrin smej.gif smej.gif smej.gif Јееееееее! Благо нама! Бићемо плаћени! sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 pričao sam na pp sa onim ognjenom malo.... zna sve o nama..... iako nas ne znaвидо сам да сам постао милионер sHa_sarcasticlol greengrin greengrin greengrin smej.gif smej.gif A gde smo Kaja i ja tu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 пази за 100 евра на сат, ладно могу и 100 евра дневно да делим sHa_sarcasticlol greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука