Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 4 В на византијској застави уствари значе ... ''Βασιλευς Βασιλεον Βασιλευον Βασιλευσιν'' Василевс Василеон Василевон Василевсин Цар Царева Царује Царевима клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 НОВА СЕКТА ПОУКЕ-ЖРУ kao prvo nepismeni su jer se ne diraj pise odvojeno a ne zajedno!!! a drugo u vreme posta vredjaju svoju bracu to je njihova kultura i vaspitanje. monahe nazivaju cobanima a srpske manastire nazivaju tamo nekim glupim manastirima. tako su oni ..., како су лепо издеклемовали хехехе...! не знам само где то "ми" причамо... Зато сам и поставио овде , да се види , и ја се питам 0409_feel ма паметни су они нема од њих Ники бољи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 да је кукољ, па и да ти не буде жао, него живи људи ...nije zivo sve sto se zivotom smatra...ал остаје потенцијал да постане, а питање јесмо ли и ми живи ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 4 В на византијској застави уствари значе ... ''Βασιλευς Βασιλεον Βασιλευον Βασιλευσιν'' Василевс Василеон Василевон Василевсин Цар Царева Царује Царевима hvala na ispravci, ja sam koristila raspravu ruskog istoricara Aleksandra Solovjeva pa je bio mali nesklad u prevodu.,, '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Август 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2010 4 В на византијској застави уствари значе ... ''Βασιλευς Βασιλεον Βασιλευον Βασιλευσιν'' Василевс Василеон Василевон Василевсин Цар Царева Царује Царевима Да, одател и код нас четири оцила СССС - само сога србина спасава, односно првобитно је то значило Света Сава Свети Симеон....такође и наш грб - двоглави орао је узет из византијског наслеађа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 4 В на византијској застави уствари значе ... ''Βασιλευς Βασιλεον Βασιλευον Βασιλευσιν'' Василевс Василеон Василевон Василевсин Цар Царева Царује Царевима Да, одател и код нас четири оцила СССС - само сога србина спасава, односно првобитно је то значило Света Сава Свети Симеон....такође и наш грб - двоглави орао је узет из византијског наслеађа. Ja sam igrao neku igricu i na grbu Vizantije stoji 4C. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 a sada jedno ubacivanje..znate li šta su ocili tj. šta je ocilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 a sada jedno ubacivanje..znate li šta su ocili tj. šta je ocilo I happen to know what is TOCILO. ali ne znam ocile Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%86%D0%B8%D0%BB%D0%BE slučajno sam bio na času informatike kada su djaci u fotošopu radili srpski grb pa je prof. ispričao o značenju reči... inače ni ja nisam znao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6751.msg184019.html#msg184019 Одговор који сам написао одавно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 "На нашим просторима појавила се нова секта која је настала на сајту поуке.ор или живе речи утехе.Ови секташи су веома опасни и агресивни. Kako ovo moze dobro posvjedociti ,da nije sve istina sta se u medijima pise..a ,zapravo "koliko malo covjeku treba???"da padne,jednostavno je neznanje u pitanju,ili mozda konkurencija...??? Молимо све православне хришћане да се удаље из група Лажно православље,Шок-отац Симеон рукумијски не спомиње свога епископа на Литургији,и сличних које ови секташи отварају.Ови попови мисле да је вера чиста теологија а они пророци, и папа-Бог .A,sta je vjera za njih..?? Uh,sto bi voljela da mi mogu odgovoriti sta je za njih vjera...( ne religija) bas vjera..??Ja sam katolikonja pa ne vjerujem u Papu, ..ja ,vjerujem u ONOGA u kojega i vi vjerujete... Веома су сложни врбују нове чланове за своју секту тако што нападају православце а себе подижу у небеса као једине безусловно исправне и паметне људе." Kako je milina,gledati kako se braca ljube... 0110_hahahaKako se ljudi ne boje Boga,tako nesto pisati javno...Oholost, i zavidnost,bez ljubavi i mrznja..itd.. Gdje je tu Bog..? i ona "vjera" koju oni nazivaju vjerom...?? 0707_read Bogu hvala za zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Кајо, свака Ти је к'о у Његоша. :cheesy: ;) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Да драга сестро Кајо, упознај на делу чувену православну толеранцију и човекољубље. То су људи који се позивају на Господа Исуса Христа (мада више спомињу епископа Артемија, док је Господ за њих тек пука "формалност"). Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2010 "На нашим просторима појавила се нова секта која је настала на сајту поуке.ор или живе речи утехе.Ови секташи су веома опасни и агресивни. Kako ovo moze dobro posvjedociti ,da nije sve istina sta se u medijima pise..a ,zapravo "koliko malo covjeku treba???"da padne,jednostavno je neznanje u pitanju,ili mozda konkurencija...??? Молимо све православне хришћане да се удаље из група Лажно православље,Шок-отац Симеон рукумијски не спомиње свога епископа на Литургији,и сличних које ови секташи отварају.Ови попови мисле да је вера чиста теологија а они пророци, и папа-Бог .A,sta je vjera za njih..?? Uh,sto bi voljela da mi mogu odgovoriti sta je za njih vjera...( ne religija) bas vjera..??Ja sam katolikonja pa ne vjerujem u Papu, ..ja ,vjerujem u ONOGA u kojega i vi vjerujete... Веома су сложни врбују нове чланове за своју секту тако што нападају православце а себе подижу у небеса као једине безусловно исправне и паметне људе." Kako je milina,gledati kako se braca ljube... Kako se ljudi ne boje Boga,tako nesto pisati javno...Oholost, i zavidnost,bez ljubavi i mrznja..itd.. Gdje je tu Bog..? i ona "vjera" koju oni nazivaju vjerom...?? whackado Bogu hvala za zru mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука