Jump to content

Tajna udruženja - Templari, Masoni...

Оцени ову тему

Препоручена порука

E sad Dragane i Semberac jedino vam ostaje da provatile koji sam ja a koji Ivica na ovom snimku

masonkskog rituala. Pazi na tom magijskom ritualu se svi obucemo u pingvine i pijemo kokalo dok

citamo Darvinovo "Poreklo Vrsta". Vama sad samo ostaje da pogadjate ko je koji koka kola evolucionista.

0442_feel bendoff

Подели на овим сајтовима

Сензационално! Снимљен ритуал вековима брижљиво скриван од очију јавности! Темплари откривају велику тајну масонима.

Да ли је Coca-Cola платила да се рекламира на овом форуму ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

E sad Dragane i Semberac jedino vam ostaje da provatile koji sam ja a koji Ivica na ovom snimku

masonkskog rituala. Pazi na tom magijskom ritualu se svi obucemo u pingvine i pijemo kokalo dok

citamo Darvinovo "Poreklo Vrsta". Vama sad samo ostaje da pogadjate ko je koji koka kola evolucionista.

0442_feel bendoff

Дарвиново учење и јесте масонско учење. Алберт Пајк тврди исто што и Дарвин.

Подели на овим сајтовима

Ја ћу увјек пре попити флашу домаће ракије него америчке карамеле (кока кола) 0442_feel

Шалим се наравно...

bendoff

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Па они све јавно говоре, само слепац не може да повјерује у јудео-масонску завјеру свјета.

Ако сте пазили у клипу, лијепо сте чули да су масони створили модеран концепт демократије...ето вам демократе, сад сте то чули од вашег идеолошког вође 0442_feel

Ако сте пазили на њихову терминологију, примјетили сте ове ријечи: Демократија, људска права, мир (пацифизам), слобода, уједињена Европа (ЕУ) итд...мислим не требам ништа коментарисати, све је јасно.

Што се тиче овог сотонског храма у Београду, треба га до темеља спалити а овог "великог мајстора" србске ложе треба објесити на теразијама због издаје националних интереса...из те просторије они заповједају свом слуги Борису Тадићу како следећи блам да учини за Србију. ИЗРОДИ ПОГАНИ.

СУДИЋЕ ВАМ БОГ НА СТРАШНОМ СУДУ АЛИ ПРЕ ТОГА И СРБСКА ДРЖАВА КАД ДОЂЕ СЛОБОДА

Семберац добио си опомену,пошто ти је трећа и пошто си банован више пута сад ћеш добити 20 дана .
Подели на овим сајтовима

bendoff bendoff

Дарвиново учење и јесте масонско учење. Алберт Пајк тврди исто што и Дарвин.

A tek Sredinger, Pauli i Hajzenberg duboko posveceni okultizmu. Teslu i Parsonsa nemoram ni da psominjem. 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Знао сам да ћеш се ти јавити bendoff

Видиш, они ти сами говоре ко су и шта су...а ти опет не вјерујеш, леле. 0442_feel

П.С: Масоне контролишу јудејци, односно то је њихова измишљотина. Комунисти су само производ масонерије као што је и демократија...а ово задње си чуо у клипу :)

А ви будите наивни и заговарајте масонска државна уређења bendoff

Видите да је владика Николај био у праву да је демократија плод жидова (овај модерни концепт који се практикује). 4chsmu1

Демократија је настала у античкој Грчкој, тако да не могу да повежем никако масоне и демократију, као што не могу да повежем ни строго масоне и Јевреје? Какви докази стоје у прилог овоме? Пази масони и Јудејци....?

А што се тиче владике Николаја, па ту тек машиш, владика Николај је управо радио за интересе Србије у најмасонскијој Енлгеској, и био је велики пријатељ Енглеске, као и велики пријатељ САД...Можда је чак из интереса за Србију као агент био и у масонској ложи, што наравно не умањује његову светост као православног подвижника, али те приче о страшним масонима и јудејцима једноставно немају утемељење у здравом разуму...Масони јесу утицајна група, банкари јесу утицајна група, вешти и богати Јудејци јесу интересна група, али свет није на њима и непостоји јудео-масонска завера. Само једна завера постоји, а то је сатанска. све остале завере долазе под окултни утицај палих демона како кад и где и на прикривен начин, па било, масонска, јудејска, темпларска, аријевска, комунистичка, или њуејџовкса....

Иначе не заговарам ја никакву демократију. Мени је свеједно био монарх, или предсједник, проблем једне државе није само у систему уређења него и људима. Обоје је потребно, не само једно.

Али штета оде ти на 20 дана одмора...а што се мало не смириш, и не смањиш пароле, узвике и усклике?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па они све јавно говоре, само слепац не може да повјерује у јудео-масонску завјеру свјета.

Ако сте пазили у клипу, лијепо сте чули да су масони створили модеран концепт демократије...ето вам демократе, сад сте то чули од вашег идеолошког вође 0442_feel

Ако сте пазили на њихову терминологију, примјетили сте ове ријечи: Демократија, људска права, мир (пацифизам), слобода, уједињена Европа (ЕУ) итд...мислим не требам ништа коментарисати, све је јасно.

Што се тиче овог сотонског храма у Београду, треба га до темеља спалити а овог "великог мајстора" србске ложе треба објесити на теразијама због издаје националних интереса...из те просторије они заповједају свом слуги Борису Тадићу како следећи блам да учини за Србију. ИЗРОДИ ПОГАНИ.

СУДИЋЕ ВАМ БОГ НА СТРАШНОМ СУДУ АЛИ ПРЕ ТОГА И СРБСКА ДРЖАВА КАД ДОЂЕ СЛОБОДА

Брате,нема шта да дође. Једноставно или смо слободни или нисмо. Има слободних људи у затворима као што има и робова ван затвора. Слобода и ропство су по ствар избора, а не неко спољашње опажање. Сатана гледа да ороби што више душа али на нама је да се одупремо његовој жељи да нам стави своје ланце.

Подели на овим сајтовима

...

...

Sva ta tajna drustva su budalastine nastale ili izmisljene u zadnja dva veka. Pocevsi od Karbonara pa na ovamo.

A te price o zaverama su najverovatnije njihovog (zaverenickog) porekla. Ljudi se jednostavno reklamiraju. A kod nas su te reklame jako gledane i slusane.Za razliku od ostatka planete kaja se time ne zamajava.

Price o tim zaverama su tipa onih prica medju glumcima ili pevacima, ko je s kim, kada , gde ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Масони и те како воде свет,они се чувају и бране своје интересе,ништа чудно,то је братство.Занимљиво је то да се код нас они преувеличавају,а у страним земљама је то све нормално.У масоне може да уђе само онај који верује у неко више биће,који је поштен и добар..међутим све је то безазлено док се не дође до 31.степена.За разлику од илумината.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...