Ayla Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Види Oglo, већ неко време људи не производе искључиво мануелно, а у информатичкој ери однос човека и машине је постао и врло интиман што се и примети и по тим производима који су готово... Nastavi misao, postaje interesantno. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Види Oglo, већ неко време људи не производе искључиво мануелно, а у информатичкој ери однос човека и машине је постао и врло интиман што се и примети и по тим производима који су готово... ... перфектни. И по свој прилици ће то бити и у будуће, марили ми за то или не. To je sasvim ok. Ta njihova perfektnost meni ne smeta. Međutim postoji jedan problem. Ne možeš biti perfektan ako nijesi ograničeno perfektan. To već nije perfekcija, samim tim držanje u iluziji. Tako da vrijeme u_buduće je nesavršeno, i sasvim dovoljan razlog da ne mariš. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Svašta. Ne može vrijeme biti isključeno iz misli. Свашта би било и кад би стварност искључили тиме што је не би макар уважили. Није увек нужно прилагодити се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Свашта би било и кад би стварност искључили тиме што је не би макар уважили. Није увек нужно прилагодити се. Upravo sve jeste stvar prilagođavanja. Bilo to sa da ili sa ne. Ili ne marim. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Nego sam već počeo da cjepidlačim. Mada bih ja to nazvao jasniji uvid. :-) Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Upravo sve jeste stvar prilagođavanja. Bilo to sa da ili sa ne. Ili ne marim. Нема баш ту толико избора у прилагођавању, бар што се егзистенције тиче. Постоји наравно и избор да се препустиш на милост и немилост оне наслеђене и врло присутне турске самовоље, ал' верујем да иком иоле свеснијем то не улива оптимизам. Додуше има ових што још егзистирају кроз те којекакве странчарлуке и политиканства, али то је потрошна роба са све краћим роком трајања. To već nije perfekcija, samim tim držanje u iluziji. Те илузије су онда и врло реалне, мада и мислим да овај израз perfekcija није баш најпримеренији али донекле илуструје технократију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Те илузије су онда и врло реалне, мада и мислим да овај израз perfekcija није баш најпримеренији али донекле илуструје технократију. Realne su onoliko koliko im ti daš na realnosti. Nezainteresovanost za njih oslobađa. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 ...или онај који тежи савршенству, у нашем случају, на погрешном месту... Količina energije u kosmosu je konstantna. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Ne mariti je ponekad, dobro znati....akcenat na znati i kako se do znanja dolazi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Realne su onoliko koliko im ti daš na realnosti. Nezainteresovanost za njih oslobađa. Чекај, јесам ли ја баш писао толико неразумљиво? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 ...или онај који тежи савршенству, у нашем случају, на погрешном месту... , Можда би ово и било разумљиво када би се преформулисало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Količina energije u kosmosu je konstantna. Как'е ово ниђе везе има са било чиме поменутим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Pa, valjda može da se okrene to na dobro... Što kažu, samo sa ljubavlju postupati, mada stoji i to da, ako te taj što traži dlaku u jajetu stvarno voli, neće da te napusti ako mu kažeš šta misliš o tome. Generalno, ja ne volim to, trpim, ali u sebi se rušim, pucam, ali i ušivam pocepotine. Mada, možda i nemam pravo glasa ovde, jer sam ja sušta suprotnost "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Размишљао сам о овој теми и чини ми се да не познајем људе који у свему траже длаку у јајету. Можда је то зато што ми је то нормално па не примећујем. Можда сам ја такав. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ја волим своју жену. Zero and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука