Jump to content

Да ли волите да постите?

Да ли волите да постите?  

82 члановâ је гласало

1. 1. Да ли волите да постите?

• Да
      53
    • Не
      16

Препоручена порука

Волим да радим све оно што је Богу угодно :drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Волим да радим све оно што је Богу угодно :drugarstvo:

Kako te on obaveštava šta mu se dopada a šta ne?

"Ко ме љуби, заповести моје нека држи"

Тако је написано у Светом Писму, па Хришћани верују да су на тај начин обавештени. Па и само име књиге говори "Писмо". Као кад примимо писмо од неког.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo: 319.gif :) hvala

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Али морам да признам, увек ми је неколико сати пред почетак поста скоро па жао-сладолед, јогурт, павлака, млеч. чоколада. Одувек тако. Али чим почне-јуупиии! После ми жао кад прелазим на мрсну храну  :drugarstvo:

- e, bas tako

Подели на овим сајтовима

Али морам да признам, увек ми је неколико сати пред почетак поста скоро па жао-сладолед, јогурт, павлака, млеч. чоколада. Одувек тако. Али чим почне-јуупиии! После ми жао кад прелазим на мрсну храну  319.gif

- e, bas tako

Што би моја баба рекла:"Нит` се тера, нит` се води!"  :drugarstvo:

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

... и да га сви проведемо у духовној радости!!! :drugarstvo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ja "ne volim", tj. vise volim da jedem mrsno ,bolje se osecam sa svim tim mesnim proteinima, bolje sljakam, bolje razmisljam itd. Ali koliko sam ja uspeo da skapiram od samog pocetka, ideja posta i nije da bude prijatan. Ideja posta je da bude spasonosan.

Не знам,ја једноставно волим доста тога од поврћа,што и иначе не једем пуно када није пост.Када је пост,баш ми прија,јер ми се смуче разне саламе,паштете и слично.Мада није да не волим месо,волим,али више ми је подвиг одвићи се слаткиша и тих млечних производа него меса.

Тако да ипак подносим некако пост,слава Богу,посна храна некада буде много укуснија него мрсна...слава Богу!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...