Гости Guest Написано Август 16, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Углавном да... мислим на храну ово друго ми много теже пада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Nisam neki ljubitelj posne hrane, posebno ne one posne na vodi. Tako da, u tom segmentu, bi moj odgovor bio - NE, ali volim ono sto post znaci, ono sto nam donosi, sto nam pruza. Kako mi je ovo drugo neuporedivo vaznije, obelezila sam ponudjen odgovor DA. Suncokret54, АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 16, 2016 Пријави Подели Написано Август 16, 2016 Мало ми је тешко да постим на води духовни ми лакши и важнији могла бих овако за здравље мојих најближих не 14 него 1414 дана... и дуже наравно пост удружен са МОЛИТВОМ Оче наш јер без молитве НЕ бих постила Оче наш, који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје; да буде воља твоја, и на земљи као на небу. Хљеб наш насушни дај нам данас, и опрости нам дугове наше, као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Амин -Владимир- and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Ja iskreno volim ali post je pun iskusenja..Pogotovo od strane ljudi koji ne poste ili od strane vernika koji poste samo formalno a ljubavi nemaju Poruka je da post jeste bitan ali najbitnija od svega je ljubav sa kojom treba da udjemo u njega..Ljubav prema Bogu, bliznjima itd..Takodje ako nemamo samilosti prema drugima i ne znamo da se kajemo i da oprastamo bolje nam je da ne postimo kordun, Јелена М., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Ja volim ukusnu i raznovrsnu hranu ... Post ne volim zato sto se odricem od hrane koji volim , vec zato sto se osecam prijatno kada postim ... Uvece kad odem na spavanje , osecam se priblizno onako kao da sam procitala lektiru koju ce sutra profesor da me pita u skoli ... Moze da me prozove , ja cu bar okvirno znati da odgovorim na svako pitanje ... Aleksandar Ciganović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 ja volim da postim u zadnje vreme, sada mi je mnogo lakse nego ranije i trudim se da postim sredu i petak, rijetko kada prekrsim, u principu ja ne volim posnu hranu, ali nekako volim da postim... ne znam kako se zove taj sindrom Arsenija, Aleksandar Ciganović, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 1 minute ago, kordun рече ja volim da postim u zadnje vreme, sada mi je mnogo lakse nego ranije i trudim se da postim sredu i petak, rijetko kada prekrsim, u principu ja ne volim posnu hranu, ali nekako volim da postim... ne znam kako se zove taj sindrom Kako se osecas kada se pricestis ? Aleksandar Ciganović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Управо сада, Arsenija рече Kako se osecas kada se pricestis ? dosta rijetko se pricescujem, par puta godisnje, na tome moram jos da radim, osjecam se rastereceno, osjecam ja blagodat i mimo pricescivanja, sve zavisi u kakvom sam stanju, ako sam se bas spremao veci je i dozivljaj, ne valjam ja nista to je centralna stvar, zato i ne tjeram niakakv ponos, ne razumijem ljude koji ga forsiraju Aleksandar Ciganović and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 8 minutes ago, kordun рече dosta rijetko se pricescujem, par puta godisnje, na tome moram jos da radim, osjecam se rastereceno, osjecam ja blagodat i mimo pricescivanja, sve zavisi u kakvom sam stanju, ako sam se bas spremao veci je i dozivljaj, ne valjam ja nista to je centralna stvar, zato i ne tjeram niakakv ponos, ne razumijem ljude koji ga forsiraju Ni ja se ne pricescujem cesce . Ali kad treba da se pricestim ... Oduzmem se ... A uvek sam negde na kraju kolone i cekam ... Na kraju mi ostane samo mrvica ... Pametnima bi i to bilo dovoljno . kordun and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Mi rođeni biljojedi samo se mentalno borimo a to često zavisi od mora na kome plovimo ipak svi samo uz milost božiju pobedimo Sanja Т. and Aleksandar Ciganović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoey Nova Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Volim da postim! Inace,moj jelovnik je takav da ne obiluje teskom hranom. Od kada sam zavolela Boga,od kada ZNAM da postoji,sa zadovoljstvom postim sredu i petak i sve velike postove.Ne zamerite mi i ne mislite da se time hvalim! Ne,jednostavno mi prija post i molitva. Sanja Т., Aleksandar Ciganović and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Март 22, 2019 Пријави Подели Написано Март 22, 2019 On 17.8.2016. at 20:04, Arsenija рече Kako se osecas kada se pricestis ? Увек другачије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука