Jump to content

Serijal Duhovnici - Studio B

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли је неко снимио нову епизоду " Духовници " ? Или можда зна где би могло да се погледа ? Нажалост нисам гледао био сам на свадби јуче .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ја сад ускочих на њихов сјат и одмах кад се отвори страница видјећеш да пише "online tv".

Сад, да ли то ради... Ја сам покушавао да отворим- постоје двије опције: преко windows media player-a или преко неког другог плејера(зависи шта имаш у компјутеру)- и није ми отворило.

Ево ти линк, па пробај:

http://www.studiob.r.../stream_stb.php

ради овај линк...може да се гледа

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

може ли неко да закачи и други део разговора са владиком Давидом?

Веља и екипа су и даље одлични! Поред нове шпице и инструментала (песме из старе шпице) унели су неке пријатне новине. Током разговора се умећу и видео и аудио снимци који подржавају оно о чему се говори. То је за мене баш лепо освежење. Одлична екипа ради емисију! Поред тога што храни душу емисија је и визуелно и аудио посластица.

Подели на овим сајтовима

1000000001010

Pomaže Bog !

Hvala i moderatoru i naravno teologu što su postavili linkove za skidanje.

Požto ne možemo da gledamo studio B i da gledamo "Duhovnike" ovo je

za sada jedini način za moju porodicu.

Hvala vam mnogo što postavljate linkove da i mi možemo da gledamo.

Nadam sa da će te i sledeće emisije ovog ciklusa Duhovnika

postavljati na ovaj forum!!

Blagodarimo i Bog s vama !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Духовници: Митрополит Мeсогеје и Лaврeотике Николај

13. Октобар 2011 - 11:04

01mitr51511.jpg

Студио Б – субота, 15. октобар у 20 часова. Међу најзанимљивијим личностима савременог православља, али и у света духовности уопште, свакако је Митрополит Мeсогеје и Лaвриотике Г. Николај Хаџиниколау. У Атини је дипломирао физику, на Харварду магистрирао астрофизику, а на Институту за технологију у Бостону магистирирао механички инжењеринг, докторирао биомедицинску технологију на Харвардском медицинском факултету, магистар богословља постао на Грчком богословском факултету у Бостону, а степен доктора теологије стекао на Богословском факултету у Солуну. У Америци је био запослен у НАСИ, као консултант за свемирску медицинску технологију, а истовремено радио у више болница где изналази нове методе за лечење коронарних болести. Потом оставља све и одлази на Свету Гору, где се после двогодишњег искушеничког стажа, замонашио у манастиру Симонопетри. За митрополита Мeсогеје и Лaвриотике изабран је 2004. Године.

Данас је члан Светог Синода Грчке Православне Цркве, порфесор медицине и теологије, директор Државног центра за биомедицинску етику, оснивач прве болнице под патронатом Цркве и пре свега први свештеник једне од најважнијих митрополија у срцу Грчке државе, у Aтинској регији. Приредио је и написао већи број књига и чланака у којима критикује комерцијализацију људског здравља и живота уопште, и опомиње савремену цивилизацију да технологија не може бити њен господар, и да се у древним правилима манастирског и монашког живота могу пронаћи многа једноставна решења за такозване капиталне проблеме данашњег човека.

Разговор са Mитрополитом Николајем снимљен је недавно у манастиру Жича, током Међународног симпозијума о женском монаштву.

Нову емисију из серијала Духовници можете погледати на телевизији Студио Б у суботу, 15. октобра 2011. године, у 20 часова.

Аутор емисије

Веља Павловић

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Људи Божији,одгледасте ли ову емисију Духовници са Митрополитом Николајем....Божеее,милине и духовне користи и радости.

Ја сам потпуно,комплетно испуњена и радосна heaven

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Људи Божији,одгледасте ли ову емисију Духовници са Митрополитом Николајем....Божеее,милине и духовне користи и радости.

Ја сам потпуно,комплетно испуњена и радосна heaven

ПОТПИС

нажалост нисам погледао целу. ко закачи на сајт има пиву од мене!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...