Mironosica Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 ja sam gledala ,i bila je divna na zalost ne znam kad je repriza није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 сад бацих поглед на програм тв студија б и ниђе не видех репризе... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 Да ли је неко снимио нову епизоду " Духовници " ? Или можда зна где би могло да се погледа ? Нажалост нисам гледао био сам на свадби јуче . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Ја сад ускочих на њихов сјат и одмах кад се отвори страница видјећеш да пише "online tv". Сад, да ли то ради... Ја сам покушавао да отворим- постоје двије опције: преко windows media player-a или преко неког другог плејера(зависи шта имаш у компјутеру)- и није ми отворило. Ево ти линк, па пробај: http://www.studiob.r.../stream_stb.php ради овај линк...може да се гледа ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misakg Написано Септембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2011 http://www.megaupload.com/?d=2DAR35KY Vladika David - 1. deo раб.аџија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 може ли неко да закачи и други део разговора са владиком Давидом? Веља и екипа су и даље одлични! Поред нове шпице и инструментала (песме из старе шпице) унели су неке пријатне новине. Током разговора се умећу и видео и аудио снимци који подржавају оно о чему се говори. То је за мене баш лепо освежење. Одлична екипа ради емисију! Поред тога што храни душу емисија је и визуелно и аудио посластица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misakg Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 http://www.megaupload.com/?d=0UXKUFC7 Vladika David 2. deo Sophrosyne and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 http://www.megaupload.com/?d=0UXKUFC7 Vladika David 2. deo 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milleemillee Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 1000000001010 Pomaže Bog ! Hvala i moderatoru i naravno teologu što su postavili linkove za skidanje. Požto ne možemo da gledamo studio B i da gledamo "Duhovnike" ovo je za sada jedini način za moju porodicu. Hvala vam mnogo što postavljate linkove da i mi možemo da gledamo. Nadam sa da će te i sledeće emisije ovog ciklusa Duhovnika postavljati na ovaj forum!! Blagodarimo i Bog s vama !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Духовници: Митрополит Мeсогеје и Лaврeотике Николај 13. Октобар 2011 - 11:04 Студио Б – субота, 15. октобар у 20 часова. Међу најзанимљивијим личностима савременог православља, али и у света духовности уопште, свакако је Митрополит Мeсогеје и Лaвриотике Г. Николај Хаџиниколау. У Атини је дипломирао физику, на Харварду магистрирао астрофизику, а на Институту за технологију у Бостону магистирирао механички инжењеринг, докторирао биомедицинску технологију на Харвардском медицинском факултету, магистар богословља постао на Грчком богословском факултету у Бостону, а степен доктора теологије стекао на Богословском факултету у Солуну. У Америци је био запослен у НАСИ, као консултант за свемирску медицинску технологију, а истовремено радио у више болница где изналази нове методе за лечење коронарних болести. Потом оставља све и одлази на Свету Гору, где се после двогодишњег искушеничког стажа, замонашио у манастиру Симонопетри. За митрополита Мeсогеје и Лaвриотике изабран је 2004. Године. Данас је члан Светог Синода Грчке Православне Цркве, порфесор медицине и теологије, директор Државног центра за биомедицинску етику, оснивач прве болнице под патронатом Цркве и пре свега први свештеник једне од најважнијих митрополија у срцу Грчке државе, у Aтинској регији. Приредио је и написао већи број књига и чланака у којима критикује комерцијализацију људског здравља и живота уопште, и опомиње савремену цивилизацију да технологија не може бити њен господар, и да се у древним правилима манастирског и монашког живота могу пронаћи многа једноставна решења за такозване капиталне проблеме данашњег човека. Разговор са Mитрополитом Николајем снимљен је недавно у манастиру Жича, током Међународног симпозијума о женском монаштву. Нову емисију из серијала Духовници можете погледати на телевизији Студио Б у суботу, 15. октобра 2011. године, у 20 часова. Аутор емисије Веља Павловић djoleat је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Klisina Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Духовници: О. Стефан из Манастира Велика Ремета Mironosica and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Хвала пуно за видео. Имате ли можда ове нове видео емисије online? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Klisina Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Не, на жалост! :- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Људи Божији,одгледасте ли ову емисију Духовници са Митрополитом Николајем....Божеее,милине и духовне користи и радости. Ја сам потпуно,комплетно испуњена и радосна heaven Andre Williams and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Људи Божији,одгледасте ли ову емисију Духовници са Митрополитом Николајем....Божеее,милине и духовне користи и радости. Ја сам потпуно,комплетно испуњена и радосна heaven ПОТПИС нажалост нисам погледао целу. ко закачи на сајт има пиву од мене! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука