Jump to content

Serijal Duhovnici - Studio B

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jel ima neko zapis emisije sa Dzon Ber (John Behr), januar 2011?

За све које интересује Духовници -Џон Бер (John Behr) ево за скидање линка :

http://www.megaupload.com/?d=X0XGG2Y2

ООООО брате хвала ти до неба.

Баш си ме обрадовао.

Подели на овим сајтовима

А има ли негдје снимак емисије "Духовници",у питању је монашење у манастиру Бешка на Скадарском језеру (монахиња Серафима), исто као у Градцу са Тавитом?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

http://serbianforum.org/dokumentarni-filmovi/89049-duhovnici.html

Ovde gи има разни. Једино је мука то што је све на rapidshare па те добро угњави док скинеш. Има и Бешка, а мислим да има и Тавита

Подели на овим сајтовима

скоро је опет био владика Григорије мислим други дан Божића  bendoff да ли неко има ту епизоду?

Агапе-Старац Силуан . Гост ове епизоде је вл.Григорије.

http://www.megaupload.com/?d=NZQYOFXJ

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Наставак серијала Духовници - Верски програм Србије и Студио Б, субота у 20 часова

У суботу 10. септембра у 20.00 часова, после дуже паузе, телевизија Студио Б наставља да емитује серијал „Духовници“, који многи гледаоци сматрају култним програмом. Овосезонски серијал „Духовника“, настаје као плод сарадње „Студија Б“ и аутора емисије Веље Павловића, са „Верским програмом Србије“, продукцијском групом свих традиционалних Цркава и верских заједница у Србији. Наиме, епископ бачки Иринеј Буловић, који води ову продукцијску групу, рекао нам је да годинама пратио емисију „Духовници“ и рад Веље Павловића. „Драгоцено је што је ова емисија од заборава сачувала читаву плејаду духовника и личности од значаја за Српску Православну Цркву, а и шире, као што су старац Тадеј из Витовнице, отац Јустин их Дечана и Савине, мати Иларија из Покајнице, хиландарске монахе и многе, многе друге чија имена се не налазе на листама најважнијих, најуспешнијих и најутицајнијих личност, али су својим животом и сведочењем помагали људима да се окрену извору незалазне светлост, која даје смисао људском животу. Уверен сам да ће емисије из серијала „Духовници“, као што је то случај и са другим емисијама које производи „Верски програм Србије“, помоћи савременом гледаоцу да време проведено поред малог екране не буде изгубљено, односно да, како каже апостол Павле, буде искупљено и освештано“, нагласио је владика Иринеј.

У првој емисији гледаоци ће видети мати Теоксенију, из Грчке, која је била гост недавно одржаног симпосиона о женском монаштву у манастиру Жичи. Ова ученица чувеног савременог светитеља старца Порфирија, води критски манастир Хрисопиги, који је поред духовности, у свету чувени центар за заштиту човекове средине и производњу органске хране. У наредним емисијама гости Веље Павловића ће бити отац Јован Радосављевић, најстарији српски архимандрит; нови епархијски и викарни епископи Српске Цркве, као и свештеници и верски службеници других Цркава и верских заједница.

http://www.spc.rs/sr/nastavak_serijala_duhovnici_verski_program_srbije_studio_b_subota_u_20_chasova

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

дивно! напокон... :-X

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Постоји ли могућност да се Студио Б гледа преко нета уживо или бар ова емисија ?

Ја сад ускочих на њихов сјат и одмах кад се отвори страница видјећеш да пише "online tv".

Сад, да ли то ради... Ја сам покушавао да отворим- постоје двије опције: преко windows media player-a или преко неког другог плејера(зависи шта имаш у компјутеру)- и није ми отворило.

Ево ти линк, па пробај:

http://www.studiob.rs/video/stream_stb.php

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Нашао сам неке линкове али сада као да нема програма на њима, видјећу још вечерас ако буде радило објавићу овде

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Ово је била једина емисија која ми се није допала.

Видим да је Веља радио сад и симпосиум у Жичи,једва чекам тај ДВД :)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

јел погледао неко ову прву емисију којом је отворена нова сезона "Духовници"?

нажалост видео сам само последњих пар минута.

зна ли ко кад је реприза?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...