mikael_pasa Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 gresis Zavisa.Nije bas tako.Jednostavno je zabranjeno rusiti tudje Bogomolje.Desavalo se da se to pravilo prekrsi,ali to nije krivica islama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 pa da...svaka VERA je dobra...ne moze da skodi..... mense0198626478946378946 Ма јес... То је сејо обично варварство. gresis Zavisa.Nije bas tako.Jednostavno je zabranjeno rusiti tudje Bogomolje.Desavalo se da se to pravilo prekrsi,ali to nije krivica islama. Исто тако је забрањено градити нове богомоље, проповедати јавно, обратити муслимана у Хришћанство, оженити муслиманку итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 gresis Zavisa.Nije bas tako.Jednostavno je zabranjeno rusiti tudje Bogomolje.Desavalo se da se to pravilo prekrsi,ali to nije krivica islama. Ти мора да си под јурисдикцијом: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:m_hIJLBYXhI8lM:l Ех, да сви муслимани тако размишљају, где би нам био крај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 da pojasnim malo-PRELJUBA SE DOKAZUJE TAKO STO CE 4 POUZDANA,VERUJUCA SVEDOKA POSVEDOCITI DA SE DESIO SAM CIN SNOSAJA.....BATO,TESKO DA MOGU ZAMISLITI SLIKU DA SE NEKO TEK TAKO PROSTRE NA ONOM PESKU,UZ PUBLIKU,SA SVE PRETNJOM OD KAZNE.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Alexandre,castim kahvu.Pravu,TURSKU.radim u Bajrakli dzamiji.hehehehe.a i imas ime kao moj sin,razlog vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 da pojasnim malo-PRELJUBA SE DOKAZUJE TAKO STO CE 4 POUZDANA,VERUJUCA SVEDOKA POSVEDOCITI DA SE DESIO SAM CIN SNOSAJA.....BATO,TESKO DA MOGU ZAMISLITI SLIKU DA SE NEKO TEK TAKO PROSTRE NA ONOM PESKU,UZ PUBLIKU,SA SVE PRETNJOM OD KAZNE.... Чекај, зар се силовање не доказује са четири сведока? Жена која је силована мора имати четири сведока? Јел тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Alexandre,castim kahvu.Pravu,TURSKU.radim u Bajrakli dzamiji.hehehehe.a i imas ime kao moj sin,razlog vise. Познајем муфтијин дух толеранције... molimmmmm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Није проблем како се доказује, него како се кажњава. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 А навратићу да купим један превод Курана. Одавно то планирам. Досадила ми више ова електронска верзија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Онда ме неко дебело слагао у вези богомоља. Обзиром да ми у Пољској нисмо имали баш неки додир са муслиманима осим оно под Бечом и кад смо морали да их незване потаманимо код Кракова, додуше и мој Завиша је изгубио главу код Голупца јер се два муслимана посвађали чији је плен кад су га заробили и како нису могли да се договоре један му у бесу отсече главу.Пре тога је он на брод који му је послат да се укрца укрцао жене и децу из Голупца, познавајући "хуманост" муслимана а он остао знајући шта га чека. Е сад ја сам обишао многе манастире у Србији и нема који муслимани нису унаказили претварајући га у своје богомоље. Уосталом зар није једнако рушењу оно што је урађено са Аја Софијом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 setimo se nesrecne 1993-e kada su sa desne obale reke Drine bacali mine i rusili srpski vojnici dzamije koje su se nalazile na levoj obali drinskoj u okolini S banginkelana... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 OK,Alexandre.....sto se tice pitanja:koji se to Hriscanin krije po Sahari ili po Sinaju?dalje:Bogomolje se grade i adaptiraju(ko ono cuva grob Hristov?ja ako bi zeleo da se ozenim pravoslavnom,morao bi po Crkvenom zakonu da primim Hriscanstvo.Ista stvar,druga tacka gledista...U Saudi Arabiji jedino nema nesto puno Crkava,jer ni Hriscana nema mnogo.Tamo izgraditi novu crkvu je podjednako besmisleno kao sto bi bilo da se digne dzamija na Svetoj Gori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Није проблем како се доказује, него како се кажњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 setimo se nesrecne 1993-e kada su sa desne obale reke Drine bacali mine i rusili srpski vojnici dzamije koje su se nalazile na levoj obali drinskoj u okolini S banginkelana... Сећамо се, али то што су неки радили је противно Хришћанству. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Говориш о милитантним атеистима прожетих лењинско-марксистичко-маоистичком идеологијом који су рушили не само џамије него све богомоље и наше и ваше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука