Лапис Лазули Написано Јун 2, 2020 Пријави Подели Написано Јун 2, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 2, 2020 Пријави Подели Написано Јун 2, 2020 Помислих на ово: sanja84, Milica Bajic, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 3, 2020 Пријави Подели Написано Јун 3, 2020 Milica Bajic and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 3, 2020 Пријави Подели Написано Јун 3, 2020 Omiljene su mi 5, 7, 8, 10, 19... https://www.pinterest.com/pin/617415430156213864/ A ovde 4, 16, 19... https://www.pinterest.com/pin/680325087449131155/ Milica Bajic, Лапис Лазули and Jestira. је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 3, 2020 Пријави Подели Написано Јун 3, 2020 Vau @obi-wan kakav si detaljista Stvarno su prelepe, svaka na svoj način...samo meni bi trebao makar dan i po da počnem da ih razlikujem. U stvari, koliko si ih gledao? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 4, 2020 Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 On 3. 6. 2020. at 20:55, Milica Bajic рече Vau @obi-wan kakav si detaljista Stvarno su prelepe, svaka na svoj način...samo meni bi trebao makar dan i po da počnem da ih razlikujem. U stvari, koliko si ih gledao? Expand Oko dva minuta. Milica Bajic and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 4, 2020 Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 On 3. 6. 2020. at 20:14, obi-wan рече Omiljene su mi 5, 7, 8, 10, 19... A ovde 4, 16, 19... Expand Moje frizure dok su šiške u fazi puštanja. Skraćujem ih povremeno, promjene radi... ono, kad već ne skraćujem dužinu kose, mogu šiške. Samo što prirodno plavu kosu farbam u tamno. Ne volim plavuše... a posebno se zgražavam od farbanih i spaljenih. Zdrava kosa, najljepša kosa. Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 4, 2020 Пријави Подели Написано Јун 4, 2020 Frizerska mafija od mene nije videla jednog jedinog dinara preko dve decenije - ja sam antifrizerash, to jest borim se za slobodu izbora negovanja kose. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 13, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2020 Sta rade s ovim kosama ovo je fantazija Holographic Hair Is The Hottest (and most magical) Hair Trend Of 2020 - HealthyLifeBoxx HEALTHYLIFEBOXX.COM Many people enjoy the rain after rain occurs in nature, but now that... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 13, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 13, 2020 On 3. 6. 2020. at 20:14, obi-wan рече Omiljene su mi 5, 7, 8, 10, 19... https://www.pinterest.com/pin/617415430156213864/ A ovde 4, 16, 19... https://www.pinterest.com/pin/680325087449131155/ Expand Prva slika 3 i 13 druga 8 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јун 14, 2020 Пријави Подели Написано Јун 14, 2020 On 4. 6. 2020. at 14:34, Ayla рече Moje frizure dok su šiške u fazi puštanja. Skraćujem ih povremeno, promjene radi... ono, kad već ne skraćujem dužinu kose, mogu šiške. Samo što prirodno plavu kosu farbam u tamno. Ne volim plavuše... a posebno se zgražavam od farbanih i spaljenih. Zdrava kosa, najljepša kosa. Expand Ti si prirodna plavuša. E nikad ne bi rekla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јун 14, 2020 Пријави Подели Написано Јун 14, 2020 Meni bi crna katastrofa stajalo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 14, 2020 Пријави Подели Написано Јун 14, 2020 Duzina kose u zene mi ne igra neku presudnu ulogu, ali bas volim kad je dugokosa. To mi je uvek bilo posebno zenstveno i kraljevski. Takodje, iako ne samo te, bas volim loknaste. A kad je dugacka i loknasta, onda je to plus... ... https://www.pinterest.com/pin/825636544176059656/ Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 18, 2020 Пријави Подели Написано Јун 18, 2020 On 14. 6. 2020. at 11:18, obi-wan рече A kad je dugacka i loknasta, onda je to plus... Expand Taj sam! obi-wan and Santi је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 19, 2020 Пријави Подели Написано Јун 19, 2020 Dugo sam se farbala u plavo. Sad kad vidim ženu ofarbanu u plavo, plače mi se. Biti farbana plavuša je nešto najpogubnije za kosu. Svoju sam skoro pa izgubila. Prije nekih 7-8 godina prestala sam da se farbam uopšte. Sad mi je prirodna boja kose, smeđa sa primjesama sijedih i ne pada mi na pamet da se ikada više ofarbam u bilo koju boju. Počele su mi se vraćati i lokne za koje sam skoro i zaboravila da ih imam od tog silnog farbanja, peglanja, feniranja, etc. Sad se borim sa tim loknama i kojekvim šamponima i regeneratorima, jer kovrdžava kosa je ful zahtjevna za održavanje, ali ako, ne smeta mi koliko bi mi smetalo da se opet farbam Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука