Биљана Написано Јун 19, 2020 Пријави Подели Написано Јун 19, 2020 Usporedbe radi Prije Sada PredragVId, GeniusAtWork, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 19, 2020 Пријави Подели Написано Јун 19, 2020 @Биљана Strava, meni je mnogo bolje sada, skroz druga osoba. Prelepa ti je prirodna boja, to mi se najviše sviđa. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 19, 2020 Пријави Подели Написано Јун 19, 2020 Moja je ovde bila najlepša, isto prirodna. Posle sam se ofarbala, zbog sedih, nešto su me deprimirale...a kasnije je skoro uništila raznim hemijama. Sad sam opet u fazonu da se vratim koliko je moguće... gavrosaurus, obi-wan, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 29, 2020 Пријави Подели Написано Јун 29, 2020 @Milica Bajic I jeste ti ova boja kose jako lijepa. I boja i dužina. Nisam protiv farbanja, ako te deprimiraju sijede, ono, što da ne, ofarbaj se. Mene je farbanje zarobljavalo, stavljalo mi okove. Sad sam te toga riješila i sijede mi uopšte ne smetaju. Milica Bajic and J_a_n_a је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 Lepe devojke na forumu Sad moram da begam jer se moja vraca sa posla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 Окле ми слике, од @peravojchan са твитера obi-wan, Биљана, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 On 14.6.2020. at 13:18, obi-wan рече bas volim kad je dugokosa. To mi je uvek bilo posebno zenstveno i kraljevski. Objasnio obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 On 19.6.2020. at 23:47, Milica Bajic рече a kasnije je skoro uništila raznim hemijama ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 Realno, nikad nece da mi bude jasno zasto zen(sk)a svoju lepu prirodnu kosu `oce da "ulepsa"; pa onda krene da je tretira kojekakvim herbicidima, i posle nekog vremena izgleda kao poparena kokoska. Zamislite npr. dugacku i gustu kosu, tamnija, brineta ili tako nesto, i onda posle dosta godina vidite tu istu totalno unakazenu, naplavo-nasilu izvucenu, sprzenu bojnim otrovima; i onda se zenska slika u salonu i napise "svaka cast ovom mom firzeru, majstorski uradi pos`o!". O tempora, o mores... I ne mislim na nekog posebno ovde, nego me ova prica potace da se setim tih primera iz okoline mi, koji me prosto uzasavaju. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 On 19.6.2020. at 23:47, Milica Bajic рече Posle sam se ofarbala, zbog sedih, nešto su me deprimirale...a kasnije je skoro uništila raznim hemijama. Sad sam opet u fazonu da se vratim koliko je moguće... Najbolje 2-3 nijanse u svetliju ili tamniju u odnosu na prirodnu boju, i to da radi frizer koji zna posao...hocu reći onda ćeš izbeći oštećenja, nega i redovno šišanje krajeva... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Јул 20, 2020 Пријави Подели Написано Јул 20, 2020 I sede mogu da izgledaju lepo i da se stilizuju lepo.... Чунга Лунга and Биљана је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Да ли имате искуства са Олаплекс производима за косу? Да ли вреде тог богатства? Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука