Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Bil Gejts sada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Lek za dosadu je radoznalost. Za radoznalost već ne postoji lek. - Doroti Parker ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Коме је досадно нека се моли Богу. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Коме је досадно нека се моли Богу. Probala sam,ali mi je nekako neuspešna molitva bila.Onda sam uzela igle i konac i isplela jedan šal misleći na Boga,to je imalo smisla. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 A i ja ne mogu da se molim ceo dan,nije to za moj uzrast. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Probala sam,ali mi je nekako neuspešna molitva bila.Onda sam uzela igle i konac i isplela jedan šal misleći na Boga,to je imalo smisla. И то плетење је молитва. Да ли си сигурна да је ова претходна била скроз "неуспешна"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 И то плетење је молитва. Да ли си сигурна да је ова претходна била скроз "неуспешна"? Ne mogu ja to"Gospode,pomiluj,Gospode pomiluj"....meni to zvuči kao neka formula,kao obrazac. I to me smori da nema dalje....ja uvek nešto sama izmišljam,neke svoje molitve... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Мени посебно у јесен и зими није досадно, медији су пуни предлога о томе где се забавити (провести са ближњима), ипак не треба тежити препоруци других, јер то засени лични избор, и постане се потрошач туђих идеја. Као прво, реткост је да ми је досадно, можда кад је превише стимуланса око мене, то јест колективних активности које се баш и не баве неким креативним вредностима. Нпр толико сам талентована у неким областима, да не може да ми буде интересантно на истом нивоу и на различита места, тако да знам неке људе који почињу да показују симптоме одвикавања од својих интересовања, а ја гледам да побегнем од тамо где је досадно. Значи, осетим веома специфичну врсту немира од тога да сам потрошач досадних стимланата, више волим да се ослоним на стваралаштво изнутра, па кад приметим да се календар јавља празан, увек постоји нешто чиме могу да се бавим. Шопинг је умирујући, али је нека врста површног смисла живота. Хвала Богу брзо ступам у контакт са својом креативном страном, што значи, цртање, сликање, изражавање себе, тако да ми скоро никада није досадно, и не зависим од потребе да будем прихваћена нпр овде на форуму. Што би се рекло свој човек! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Sad mi je dosadno i smorih se kao ameba. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 И то плетење је молитва. Да ли си сигурна да је ова претходна била скроз "неуспешна"? Kad smo već kod molitve i pletenja moram da kažem jedno svoje zapažanje ...ne znam baš koliko je mudro,ali to sada nije važno... Ja odmah očekujem rezultate,pletem i gledam dokle sam stigla i koliko ima do kraja.I ne samo tad nego i u mnogo drugih situacija koje ovoj pomenutoj nisu ni nalik.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука