Срђан Шијакињић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 I ja poznajem jednu takvu osobu, a to si ti :brokoli: Ма јок, него се интересујем за ову тему онако, јесте. :P Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Зато што смор није последица већ узрок. А шта је онда узрок смора? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Hronična dosada... http://www.youtube.com/watch?v=aMyvTH52gu4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Као код депресије, биохемијски процеси, нпр. деца у пубертету често пате од досаде, хормони их малтретирају https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Šta kažu svetitelji? Greh li je? Kako li je tek u manastiru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ма јок, него се интересујем за ову тему онако, јесте. :P dosadno mi je. dodji da pricamo :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Као код депресије, биохемијски процеси, нпр. деца у пубертету често пате од досаде, хормони их малтретирају Ово нисам знао... Занимљиво. Али опет ми се чини да постоји нека досада која нестаје чим почнемо да радимо нешто што нам је интересантно... Обрнути биохемијски процес, или има више врста досаде, обична и та "биохемијска" ? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Па шта знам ја, али кажу да је то демон, а против демона пост и молитва https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 dosadno mi je. dodji da pricamo :P Немаш среће, већ касним. :P Anette је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Па кретање поспешује лучење сератонина и ето, одмах човек буде у бољем стању, под условом да победи паралишућу досаду и натера се на покрет https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Oh,u 2, get a room :jelenk11: malina :), Anette and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Па кретање поспешује лучење сератонина и ето, одмах човек буде у бољем стању, под условом да победи паралишућу досаду и натера се на покрет Мени и ПЕС покреће сератонин. И пиво. И побеђују досаду. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 E,sad sam se smorila, odoh da čitam knjigu :koka10: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Мени и ПЕС покреће сератонин. И пиво. И побеђују досаду. Pusti pes, nego jesi ti vido getea pet gejmplej propagandu! :O Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Istraživanja ljudskog ponašanja, sprovedena u Britaniji, pokazala su da dosada bukvalno može dovesti do smrti. Zapravo, naučno je ustanoljeno da ako se previše dosađujete život vam se skraćuje. Ovo je otkrio tim naučnika sa Univerziteta u Londonu čija su ciljna grupa bili službenici javnih preduzeća.Istraživači ovog univerziteta kažu da ljudi koji se žale na dosadu imaju više šansi da umru mladi, a da oni koji imaju "visok nivo" dosađivanja imaju više od 2,5 puta šanse da umru od srčanih bolesti ili napada u poređenju s ljudima koji su zadovoljni svojim stanjem.U istraživanju je učestvovalo preko 7.000 službenika koji su promatrani tokom 25 godina. Oni koji su izjavili da im je dosadno, imali su verovatnoću od 40 odsto da umru do kraja studije u odnosu na one koji to nisu rekli.Naučnici ističu da bi rezultat ovakvog stanja mogla biti pušenju ili opijanju onih koji su izjavili da im je dosadno, što će im na kraju skraćuje život.Istraživač Martin Šipli je izjavio kako su nalazi jasni i potvrđuju da postoji veza između dosade i bolesti srca."Važno je da ljudi koji imaju dosadne poslove nađu neki interes van njih, kako bi odagnali dosadu, pre nego da se odaju pijenju ili pušenju", izjavio je dr Šipli.Istraživanje je otkrilo da je jednom među deset službenika bilo dosadno na poslu tokom barem jednog meseca, gde su žene bile izloženije patnjama od muškaraca. Mondo Arsenija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука