Jump to content

Шта сте?

Оцени ову тему

Srdjan

Гласајте шта сте.  

252 члановâ је гласало

1. 1. Гласајте шта сте.

• Православац.
      208
    • Римокатолик.
      6
    • Протестант.
      1
    • Муслиман.
      5
    • Будиста.
      3
    • Агностик.
      0
    • Многобожац.
      2
    • Атеиста.
      4
    • Жедан сам.
      18
    • Нешто друго.
      5

Препоручена порука

Sta laprdas ti?

То су шифре смајлија који се нису приказали. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Trudim se biti Pravoslavac .

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Nije moguće da postoje i takve složenice iliti kovanice ?! Doduše , kod Hrvata su svakakve riječi u uporabi . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Прије био...ништа ( јер буквално ништа нисам ни знао ), а сада нешто између агностика и вјерника. Вјерујем, али у детаље и одређене личности из свих религијских прича ми је теже повјеровати ( та је ли Исус, или Мухамед, или Заратустра... ), а опет кажем да не могу сигурно знати или доказати (не)постојање Бога, или одређене опције. Вјерујем, али нисам литургијски, црквени православац. Више сам национално или културно православан. Није то то, знам...али, шта ћу :/

Подели на овим сајтовима

Растафари  0503_music

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Pravoslavan

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Јесам ли ја  confused1 полако или је нешто друго по среди? На почетној страни форума ми пише последња порука на овој теми од Трифке пре 13 мин, а на његовом посту пише ''Одговор January 29 2014 - 05:44''?

Православан сам, чисто да не буде тотални оф овај пост.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...