andrej Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Првенствено намењени нама који смо православни, али уз могућност да упознамо и припаднике друге три традиционалне верске заједнице: римокатолике, Јевреје и муслимане. У питању је заједнички пројекат АРТ Центра и Центра за антрополошке студије у Београду, а термин за ово окупљање је од 17 до 20h уторком. Ово би, рецимо био неки прелиминарни састанак, а ствар би у потпуности кренула од јесени (с предавањима, концертима, поетско-књижевним вечерима и разним сличним активностима из овог домена). Постоји послужење пића по клупским ценама (пошто и јесте у питању клупско-галеријски простор), које су знатно ниже него било где у граду и има места за барем 60 људи када се седи или преко сто који стоје. Што се тиче разних других активности у овом простору, можете боље да се информишете и преко сајта: PROGRAMI ArtCENTRA Осим тога, за све нас је ово и добра прилика да се упознамо in vivo. Не бих дужио, овде можете да постављате питања и дајете коментаре о овој активности. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Јако лепа иницијатива. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Niže cene? Šta ti to znači...? Reci brate konkretno - pošto je 0110_hahaha? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Niže cene? Šta ti to znači...? Reci brate konkretno - pošto je 0110_hahaha? 0110_hahaha Амстел је ваљда најскупљи и кошта 140, а оне разне кафе, капућино и слично су најјефтинији и коштају око 60 дин. Немој да ме држиш за реч, нисам клнер, али знам да је јефтино за Београдске услове (поготово у том крају). Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ma šalim se malo Andrej - zezancija ba 0110_hahaha .... Kome treba alkohol kada je dobro društvo tu? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ја сигурно долазим, више због дружења, него због дијалога ... више ћу мало да слушам шта оће ти људи, па ћу онда да евентуално нешто одвалим и да се смеју jahojao234 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ma šalim se malo Andrej - zezancija ba klapklap .... Kome treba alkohol kada je dobro društvo tu? greengrin :cheesy2:Код нас у селу има пиво за 31 динар Ја(г)одинско. Скупо бре то код вас, за 140 динџи код нас можеш да убијеш готово пет пива klapklap још буде jahojao234 из фрижидера. Ди то има? Нигде. Сам код нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Hmmm.... Interesantno .... Kontam da se preselim kod vas u village ...? 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ma šalim se malo Andrej - zezancija ba 4chsmu1 .... Kome treba alkohol kada je dobro društvo tu? 4chsmu1 Код нас у селу има пиво за 31 динар Ја(г)одинско. Скупо бре то код вас, за 140 динџи код нас можеш да убијеш готово пет пива 4chsmu1 још буде 4chsmu1 из фрижидера. Ди то има? Нигде. Сам код нас. Имате жирафу, па аквапарк па све улице асфалтиране имате и католичку капелицу, ал пиво, пиво за 31 динџу...."....па јели то могуће"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Hmmm.... Interesantno .... Kontam da se preselim kod vas u village ...? 4chsmu1 4chsmu1добијеш вајерлес јефтино од попа и другара-зидара испред киоск, па још мош се и исповедиш на лице места ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈ!!!!!!!! 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Jagodinski wireless - jeftin, a dobar ko 4chsmu1! 4chsmu1 ... Sa sloganom: I preko neta, ispovest je lepa 4chsmu1 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ma šalim se malo Andrej - zezancija ba 4chsmu1 .... Kome treba alkohol kada je dobro društvo tu? :cheesy2: 0442_feelКод нас у селу има пиво за 31 динар Ја(г)одинско. Скупо бре то код вас, за 140 динџи код нас можеш да убијеш готово пет пива 4chsmu1 још буде из фрижидера. Ди то има? Нигде. Сам код нас. Oce moze da ima i kod nas u Bgd-u ,ako dodjete i donesete pivo :cheesy2: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ја сигурно долазим, више због дружења, него због дијалога ... више ћу мало да слушам шта оће ти људи, па ћу онда да евентуално нешто одвалим и да се смеју 4chsmu1 ...и ја сам за варијанту,да се монтирам код шанка и снимам рибе...ако их има... 4chsmu1 Значи уторак од 5 , цуре монтирајте се како доликује,а она два лика што шмекају код шанка и са пивом у руци,су Меда и ја... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 mense0198626478946378946 ideja o povremenom druženju uživo sa članovima ovog foruma, eto i mene sutra ako nagovorim nekog da pođe sa mnom 0205_whistling "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Што се мене тиче. prst ka dole prst ka dole За мене је ово превише, или сам ја онда слаб, или они који иду на овакве скупове јаки, или је обрнуто, не знам... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука