sanja84 Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 hm, nije dobro...mora da sam ga nosila na lošem mestu, u torbi, pa ga je nešto isključilo ili uključilo, ili oba... Gde ga vi nosite? U ruci, džepu? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 Мени се не свиђа име тог метра па нећу да га купим, као да меримо колико има педоса по квадратном метру .... Milica Bajic and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 lezimetar ili gero(nto)metar Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 2 часа, sanja84 рече hm, nije dobro...mora da sam ga nosila na lošem mestu, u torbi, pa ga je nešto isključilo ili uključilo, ili oba... Gde ga vi nosite? U ruci, džepu? @Рапсоди Мени је исто назив апликације био мало грозан а онда сам просто схватио да учитавам нешто што ту не пише и да трипујем без потребе кад већ апликација ради шта треба. Моб носим у џепу дукса, у супротном у џепу тренерке/фармерки, чак и кад је био у торбици мерио је мада и мени у два наврата такође није мерио кад сам нешто за време карантина пешачио до цркве. Нешто ту закуца motion sensor вероватно па остављам апликацију увек укљученом а ако користим паралелно Вибер или нешто друго гледам да је закључам како је не бих случајно угасио и сл. Конкретно у Подешавањима, ставио сам: Mode: Standard Sensitivity 6 Priority: High sanja84 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 Имамо навигацију. Мада данас доста прецизно може да се мери растојање помоћу гугл мапа или преко мобилних апликација. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 6 часа, sanja84 рече hm, nije dobro...mora da sam ga nosila na lošem mestu, u torbi, pa ga je nešto isključilo ili uključilo, ili oba... Gde ga vi nosite? U ruci, džepu? Vidim da ima nešto tipa traka znojnica oko ruke, samo ima prostor da se stavi telefon. Uglavnom nose na nadlaktici. Deluje zgodno kad ne želiš da nosiš ništa više a nećeš da ti treska telefon u džepu. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 30, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука