Jump to content

Преузмите бесплатно црквени и креативни календар "ЖРУ" за АВГУСТ 2010

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Koja ti rezolucija treba...?  0110_hahaha

Искрено да ти кажем , не знам тачно, али да ми буде на средини десктопа, да са стране могу да видим иконице...не много мала... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Koja ti rezolucija treba...?  0110_hahaha

Искрено да ти кажем , не знам тачно, али да ми буде на средини десктопа, да са стране могу да видим иконице...не много мала... :)

Nema frke, može se sve to napraviti... Pomoglo bi mi kada bi mi rekla koja ti je inače rezolucija monitora, pa da smanjim da bi ti ostalo mesta sa strana .....

Подели на овим сајтовима

Nema frke, može se sve to napraviti... Pomoglo bi mi kada bi mi rekla koja ti je inače rezolucija monitora, pa da smanjim da bi ti ostalo mesta sa strana .....

Ако сам добро видела - 1440 x 900

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ако сам добро видела - 1440 x 900

Kad završim šaljem ti na pp....

Neću ga postavljati ovde, jer neće biti neka standarsna rezolucija....

Pozdrav....

Подели на овим сајтовима

hvala пуно! :drugarstvo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

REZOLUCIJU SVOG KOMPJUTERA PROVERAVATE TAKO ŠTO KLIKNETE DESNI KLIK NA PRAZAN DESKTOP ONDA IDETE NA PROPERTIES PA  NA JEZIČAK SETTINGS.... BROJKE KOJE VAM SE POJAVE KOD SCREEN RESOLUTION SU REZOLUCIJA EKRANA

http://www.askdrtech.com/solutions/image.axd?picture=2009%2F7%2Fw2.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Значи, добро сам урадила.  hvala Mozart :drugarstvo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ух, сада се сетих ако није касно...

Требали су наши креатори календара посебно да означе датуме нашег сабора на календарима...

Кога не мрзи да то обележи на бројкама у календару али и негде са стране ненаметљиво на позадину календара ?

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

mozda bi bilo interesantno da oznacite i datume kada su vasari ili pandjuri u pojedinim metsima Srbije.... :drugarstvo:

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Сабор православних хришћана и пријатеља форума Живе Речи Утехе је 27. и 28. августа у манастиру Денковац.

Ових дана ћемо вас обавестити о свим појединостима везаним за Сабор. Надам се да се радујете нашем скорашњем виђењу?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...