Gospodin Jakov Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Koja ti rezolucija treba...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Дооообро, ајде, најбољи од најгорих, изабрала сам.Шта се љутите, примите критику као што примате похвалу (кад заслужите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Koja ti rezolucija treba...? 0110_hahaha Искрено да ти кажем , не знам тачно, али да ми буде на средини десктопа, да са стране могу да видим иконице...не много мала... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Дооообро, ајде, најбољи од најгорих, изабрала сам.Шта се љутите, примите критику као што примате похвалу (кад заслужите 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Koja ti rezolucija treba...? 0110_hahaha Искрено да ти кажем , не знам тачно, али да ми буде на средини десктопа, да са стране могу да видим иконице...не много мала... Nema frke, može se sve to napraviti... Pomoglo bi mi kada bi mi rekla koja ti je inače rezolucija monitora, pa da smanjim da bi ti ostalo mesta sa strana ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ма ко се љути... свеједно је, ми ћерамо како знамо & умемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Nema frke, može se sve to napraviti... Pomoglo bi mi kada bi mi rekla koja ti je inače rezolucija monitora, pa da smanjim da bi ti ostalo mesta sa strana ..... Ако сам добро видела - 1440 x 900 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ма ко се љути... свеједно је, ми ћерамо како знамо & умемо. 0110_hahaha Šta onda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Nema frke, može se sve to napraviti... Pomoglo bi mi kada bi mi rekla koja ti je inače rezolucija monitora, pa da smanjim da bi ti ostalo mesta sa strana ..... Ако сам добро видела - 1440 x 900 Kad završim šaljem ti na pp.... Neću ga postavljati ovde, jer neće biti neka standarsna rezolucija.... Pozdrav.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 hvala пуно! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 REZOLUCIJU SVOG KOMPJUTERA PROVERAVATE TAKO ŠTO KLIKNETE DESNI KLIK NA PRAZAN DESKTOP ONDA IDETE NA PROPERTIES PA NA JEZIČAK SETTINGS.... BROJKE KOJE VAM SE POJAVE KOD SCREEN RESOLUTION SU REZOLUCIJA EKRANA http://www.askdrtech.com/solutions/image.axd?picture=2009%2F7%2Fw2.jpg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Значи, добро сам урадила. hvala Mozart ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Ух, сада се сетих ако није касно... Требали су наши креатори календара посебно да означе датуме нашег сабора на календарима... Кога не мрзи да то обележи на бројкама у календару али и негде са стране ненаметљиво на позадину календара ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 mozda bi bilo interesantno da oznacite i datume kada su vasari ili pandjuri u pojedinim metsima Srbije.... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Сабор православних хришћана и пријатеља форума Живе Речи Утехе је 27. и 28. августа у манастиру Денковац. Ових дана ћемо вас обавестити о свим појединостима везаним за Сабор. Надам се да се радујете нашем скорашњем виђењу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука