Jump to content

Mali gradovi

Оцени ову тему

Препоручена порука

timisoara.jpg

WWW.GOOGLE.COM

Za mene je to pre svega Temisvar. Grad u kome sam doziveo jedno licno cudo. Presladak grad, srednje velicine sa neobicnom glavanom Crkvom ( na slici) divnom rekom Begom i lepim kaficima uz nju, nista fensi, sve kulturno. Na reci se mogu iznajmiti pedaline u obliku labuda. Park je jako lep a postoji i botanicka basta. Na ulici mogu da se kupe fine zanimacije za pojesti, testo sa jabukama ili sirom i suvim grozdjem.

Trzni centar Julius je impozantan, veliki i ima svasta da se nadje a narod drzi do sebe i odise optimizmom.

Blizu je Bg.a tako da se moze lako posetiti.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Драшко рече

timisoara.jpg

WWW.GOOGLE.COM

Za mene je to pre svega Temisvar. Grad u kome sam doziveo jedno licno cudo. Presladak grad, srednje velicine sa neobicnom glavanom Crkvom ( na slici) divnom rekom Begom i lepim kaficima uz nju, nista fensi, sve kulturno. Na reci se mogu iznajmiti pedaline u obliku labuda. Park je jako lep a postoji i botanicka basta. Na ulici mogu da se kupe fine zanimacije za pojesti, testo sa jabukama ili sirom i suvim grozdjem.

Trzni centar Julius je impozantan, veliki i ima svasta da se nadje a narod drzi do sebe i odise optimizmom.

Blizu je Bg.a tako da se moze lako posetiti.

Pa ovo k'o naš Mladenovac. :D

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...