Jump to content

Novinar Teofil Pančić pretučen metalnom šipkom u autobusu

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Jesu oni divljaci, i nisu trebali to uraditi, a ni on nije ništa bolji - verbalni divljak, "intelekrualni", novinarski gmaz  klapklap ....

Takve elementu u svom radu sadrze i Antonic i Vukadinovic pa cak i Kosta Cavoski. Ali to nema veze sa

cinjenicom da ovde u 2010 godini jos uvek moguce da neko bude prebijen zbog svog pisanja u medijima.

Подели на овим сајтовима

Зна се да у Србији само власт сме некажњено да бије.

"Niko nesme da vas bije!"  stadaradim

Al da vas ubija od batina, to već nije precizirano... Prežive čovek nekako Slobu i kud sad da ga "umlate" za vreme demokrata, hm. Poznat mi je potpis tih "junačina" sa štanglama. Pančić je godinama pisao o "srBskim patriJotama", Obrazu, šljamu, o DSu, o radikalima - zemunskim i ovim "novoekumenističkim" radikalima... Uglavnom istinu. Dakle, ništa lepo. Interesuje me da li se Teofil sada pita: "Šta mi je sve ovo trebalo za 20.000-30.000 dinara koliko zarađujem u magazinu Vreme?!" Ako i toliko ima s obzirom da neki urednici u tom, već godinama napola živom nedeljniku, primaju jadnih 17.000

Interesuje me samo: jesu li ostali putnici iz busa barem navijali ili su samo gledali ko telad?

Ps. "Iza prozora nemirnog sna, znali su gdje će me naći..."

Подели на овим сајтовима

Страшно, заиста страшно. Пуно људи је рекло:"Сам је то тражио...". Па не бих се сложила. Да ли ми то постајемо Иран, па млатимо, убијамо и стрељамо неистомишљенике?!? докле бре више? Највише ме згрануо тај народ, који је вероватно мирно гледао кроз прозор. Вероватно нису желели да га убију или озбиљније повреде, већ само да га заплаше (што наравно, није оправдање за овакав чин), али да је Теофил само незгодно пао (ударац главом о седиште), могао је остати на месту мртав!! И наравно да је отишао из земље. Свако би. Треба да чека да га задеси Ћурувијина судбина?

Посебно се поставља питање ко заправо стоји иза целе те приче? Да ли су то заиста људи на које се одмах сумња, или су то ипак људи из тзв. његовог (Панчићевог) табора, који само желе да Србију прикажу као најмрачнију земљу која убија и млати педере, лезбејке, чланове НВО-а, прети слободарском Чеди итд.? И онда су само нашли двојицу напаљених навијача који су за пар десетина еврића премлатили неког чику са дугом косом, за кога уопште не знају ни ко је, нити чиме се бави. "Циљ оправдава средство", рече Макијавели још у 15. веку

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Зна се да у Србији само власт сме некажњено да бије.

"Niko nesme da vas bije!"  stadaradim

Al da vas ubija od batina, to već nije precizirano... Prežive čovek nekako Slobu i kud sad da ga "umlate" za vreme demokrata, hm. Poznat mi je potpis tih "junačina" sa štanglama. Pančić je godinama pisao o "srBskim patriJotama", Obrazu, šljamu, o DSu, o radikalima - zemunskim i ovim "novoekumenističkim" radikalima... Uglavnom istinu. Dakle, ništa lepo. Interesuje me da li se Teofil sada pita: "Šta mi je sve ovo trebalo za 20.000-30.000 dinara koliko zarađujem u magazinu Vreme?!" Ako i toliko ima s obzirom da neki urednici u tom, već godinama napola živom nedeljniku, primaju jadnih 17.000

Interesuje me samo: jesu li ostali putnici iz busa barem navijali ili su samo gledali ko telad?

Ps. "Iza prozora nemirnog sna, znali su gdje će me naći..."

Теофил прима плату одакле и Кандићка, Бисерко...значи плаћеник. Плаћенике не воли нико, постоји један универзалан морал без обзира на религију, нацију, време, место а то је да је издајник свуда издајник, лопов лопов, курва курва, плаћеник плаћеник...

Не разумем сад одлазак из земље кад "његови" владају ил из неког разлога полиција на чијем је челу СПС неће да заштити свог коалиционог друга.

То није лепо са сране друга Дачића ако се сетио шта је Теофило све причао о њима.

Подели на овим сајтовима

Iz prve ruke znam da su plate u Vremenu očajne, a da li je Teofil i u skorije vreme nešto mutljao sa NVO, to već ne bih znao. Znam da mu te "nevladine" objavljuju kolumne u Peščaniku, ali uglavnom realne kolumne koje izađu prethodno u magazinu Vreme. Evo linka na kojem možete pročitati sve njegove tekstove (Peščanik-Vreme) http://www.pescanik.net/content/blogcategory/42/74/10/0/

ps. a, "zbog veza i saznanja" koje ima, moguće i da je "vlasnik" statusa nezgodnog svedoka. Dobro je što nije završio kao u filmu "Mafijaš pod stresom" kad onaj debeli kaže "Taj svedok se nije pojavio na suđenju jer je izvršio samoubistvo - osam puta se ubo u leđa, a onda pucao sebi u glavu"

Подели на овим сајтовима

Sasvim moguće, teško je plivati u kanalizaciji i ostati čist. Samo, buni me izraz plaćenik: to je kolko znam Šešeljeva omiljena uzrečica za domaće izdajnike :) a, sećam se da je Teofil znao svojevremeno da oplete po Čedi, po Borisu i po NVO "kolibrićima" zato i ne znam više kada jede iz te (NVO) šake, a kad u nju pljuje.

Подели на овим сајтовима

Да не заборавимо и његов дуел са Зукорлићем вече уочи Видовдана на Б92.

Ко год га је пребио хтео је да то буде на јавном месту. Уколико се не ради о неким уаљеним клинцима наравно.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...