Jump to content

Петоро срећника !

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Milica Bajic рече

Čiji je ovo profil? Mene ovaj link vodi samo na moj fb nalog. 

Profil O. Ivana Cvetkovica, autora Pouka. Ima na njegovom zidu snimak sluzenja akatista. Do sad su sluzili 3. Sluzi se oko 20.30 uvece, a imace i ukljucenja drugih svestenika, vezano za besede. Pa ko moze neka poslusa.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сад чух на Словољубве па да поделим:

Цитат

свештеници ће да служе у присуству САМО појца, и једног прислужника.

Цитат

Имамо обавезу да се строго придржавамо упутстава наших грађанских власти, као што смо чињели и до сада.

Цитат

Будите разумни и не окупљајте се без потребе.

Саопштење о богослужењима у Епархији канадској

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

On 25.3.2020. at 16:39, Flojd рече

Profil O. Ivana Cvetkovica, autora Pouka. Ima na njegovom zidu snimak sluzenja akatista. Do sad su sluzili 3. Sluzi se oko 20.30 uvece, a imace i ukljucenja drugih svestenika, vezano za besede. Pa ko moze neka poslusa.

Samo da se zahvalim i tebi na informaciji, a posebno o. Ivanu na trudu. Bili smo uz vas sinoć, zaista puno znači što možemo makar na ovaj način da se sabiramo u ovim danima, da ohrabrimo jedni druge.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milica Bajic рече

Samo da se zahvalim i tebi na informaciji, a posebno o. Ivanu na trudu. Bili smo uz vas sinoć, zaista puno znači što možemo makar na ovaj način da se sabiramo u ovim danima, da ohrabrimo jedni druge.

Domaća crkva :aplauz:... moji ukućani i ja pratimo (učestvujemo) od sinoć!!!

Подели на овим сајтовима

"Јер, ако неко јавно тврди да је Причешће ризик по здравље, за њега не би смело бити места у црквеној просвети јер, будући да је незнавен, не може бити учитељ другима, а по канонској акривији такав би морао и да буде искључен из црквене заједнице."

Епископ бачки Иринеј (из Саопштења Епархије бачке)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...