Flojd Написано Март 25, 2020 Пријави Подели Написано Март 25, 2020 пре 9 минута, Milica Bajic рече Čiji je ovo profil? Mene ovaj link vodi samo na moj fb nalog. Profil O. Ivana Cvetkovica, autora Pouka. Ima na njegovom zidu snimak sluzenja akatista. Do sad su sluzili 3. Sluzi se oko 20.30 uvece, a imace i ukljucenja drugih svestenika, vezano za besede. Pa ko moze neka poslusa. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Сад чух на Словољубве па да поделим: Цитат свештеници ће да служе у присуству САМО појца, и једног прислужника. Цитат Имамо обавезу да се строго придржавамо упутстава наших грађанских власти, као што смо чињели и до сада. Цитат Будите разумни и не окупљајте се без потребе. Саопштење о богослужењима у Епархији канадској Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 On 25.3.2020. at 16:39, Flojd рече Profil O. Ivana Cvetkovica, autora Pouka. Ima na njegovom zidu snimak sluzenja akatista. Do sad su sluzili 3. Sluzi se oko 20.30 uvece, a imace i ukljucenja drugih svestenika, vezano za besede. Pa ko moze neka poslusa. Samo da se zahvalim i tebi na informaciji, a posebno o. Ivanu na trudu. Bili smo uz vas sinoć, zaista puno znači što možemo makar na ovaj način da se sabiramo u ovim danima, da ohrabrimo jedni druge. Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gorožup Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 пре 1 сат, Milica Bajic рече Samo da se zahvalim i tebi na informaciji, a posebno o. Ivanu na trudu. Bili smo uz vas sinoć, zaista puno znači što možemo makar na ovaj način da se sabiramo u ovim danima, da ohrabrimo jedni druge. Domaća crkva ... moji ukućani i ja pratimo (učestvujemo) od sinoć!!! Milica Bajic and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 28, 2020 Пријави Подели Написано Март 28, 2020 "Јер, ако неко јавно тврди да је Причешће ризик по здравље, за њега не би смело бити места у црквеној просвети јер, будући да је незнавен, не може бити учитељ другима, а по канонској акривији такав би морао и да буде искључен из црквене заједнице." Епископ бачки Иринеј (из Саопштења Епархије бачке) Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука