Jump to content

Bidermajer (anketa)

Оцени ову тему

Kada ste poslednji put uhvatili bidermajer i koliko puta? Jel imalo neko djelovanje?   

1 члан је гласао

1. 1. Kada ste poslednji put uhvatili bidermajer i koliko puta? Jel imalo neko djelovanje? 

• vise puta bez efekata
    • par puta i uspelo je, ima efekata hvatanja
      0
    • davno bilo, bez efekta
      0
    • relativno skoro sa efektom
      0
    • vezbala sam mjesecima i uhvatila sam ga
      0
    • davno bilo sa efektom
      0
    • relativno skoro sam ga uhvatila, cekam efekat!
      0

Препоручена порука

пре 7 часа, Ayla рече

Sad mi je jasno zašto se ne usrećiše neke.
Do bidermajera je. :)))

4FO.gif

(kako im ručice ostaše u zraku...  :0212_rolleyes:)

Испрва их нисам ни приметио како реаговаше јер ми ово дете што симпатично потрча да ''ухвати'' или стварно да ухвати бидермајер привуче пажњу :351780:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Ееее, шта ћеш :)))

Ovo nije pitanje. Jednostavno si pokazao razumijevanje, ali ja sam iskoristila da pokažem negodovanje.ne_shvata

пре 13 минута, Плаво Небо рече

Како, како да буде питање, нисам разумео ne_shvata

Moglo bi biti (mada opet ne pitaš kako da se dopuni anketa, nego tražiš objašnjenje) nešto poput:
- Nikada, jer nisam mogla od 15 curbaba, koje su povaljale oko sebe mlađe djevojke kao mlado klasje.
- Nikada, jer bih morala ostvariti tetkino očekivanje i morala bih se udati.
- Nikada, jer sam sporija zbog povrede desnog skočnog zgloba, skijanje će od mene napraviti usjedjelicu.
- Nikada, jer planiram da živim sa mačkama i šiškama umotanim u papilotnu.
- Nikada, jednostavno nije bilo prilike za nepriliku.

(naravno, da se dopuni anketa za djevojke, ne za mene ili meni slične, koje odavno nismo djevojke, a i ne planiramo više udaju... jednom udata, dovoljno za cio život 0703_read)

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Ayla рече

Ovo nije pitanje. Jednostavno si pokazao razumijevanje, ali ja sam iskoristila da pokažem negodovanje.ne_shvata

Moglo bi biti (mada opet ne pitaš kako da se dopuni anketa, nego tražiš objašnjenje) nešto poput:
- Nikada, jer nisam mogla od 15 curbaba, koje su povaljale oko sebe mlađe djevojke kao mlado klasje.
- Nikada, jer bih morala ostvariti tetkino očekivanje i morala bih se udati.
- Nikada, jer sam sporija zbog povrede desnog skočnog zgloba, skijanje će od mene napraviti usjedjelicu.
- Nikada, jer planiram da živim sa mačkama i šiškama umotanim u papilotnu.
- Nikada, jednostavno nije bilo prilike za nepriliku.

(naravno, da se dopuni anketa za djevojke, ne za mene ili meni slične, koje odavno nismo djevojke, a i ne planiramo više udaju... jednom udata, dovoljno za cio život 0703_read)

:(

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...