C.A._R.I.A. Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Па RIA ето и сам си могао да окусиш како тема може да настави спонтаним разговором чланова! Што се тиче смајлија, користе се свуда на форуму и без много коментара, овисно од теме! А понекад је и лакше налепити смајлија него писати радујем се bliss jeeee, осећам се понижено crvenilo и сл. У разбиризи је разбибрига!!! У Наш форум је наш форум, где смо такви какви јесмо!!! Дружимо се и упознајемо и то је ок. Ко те кори он те и воли!!! Заиста нико несме да каже ко и зашто га нервира? Сви нешто околишају, они и ови а сви смо у томе! Што се искуства са форумима тиче,имам неко скромно искуство,али довољно,тако да сам мало у току са тим спонтаним разговорима. На неким другим форумима је правилником дефинисано да се поруке састављене искључиво од смајлија сматрају спамом,као и поруке са мање од 10 карактера (слова и знакова). Са тим се и ја слажем,дакле нисам рекао и не мислим да ме нервира ако то видим да неко ради,чисто сам онако споменуо то,небитно. Kaко да "сви" околишају,па напротив,већина је рекла ко их све нервира. И у тим мини заједницама зна се истина, барем донекле. Ко кога нервира (а то никад није неко из клана), зашто итд. Зар овде постоје кланови ? Неко из клана не мрзи никад свог "брата" из клана ? Не знам,нисам чуо,не кажем да није истина,само ме изненађује.ова тема је онда намењена нама, који смо пар лествица испод .. не љутите се? bighugbighug Maшо,царице,добро речено :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Е, ова тема је супер ако желиш да се нервираш! mense0198626478946378946 Иначе ја саму себе највише нервирам на овом форуму! Најправославнији пост на овој теми до сада ekstra :cheesy2: klapklap klapklap 1405_love Што се нервираш на овој теми? пс да, то је најбоље, да једино сами себе нервирамо, да други то не може да изазове у нама .. ја се дивим вама који то можете, ова тема је онда намењена нама, који смо пар лествица испод .. не љутите се? :cheesy2: klapklap или смо храбри да живимо заједништво111 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Nerviraju me Željko i Jestira. - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Јул 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Mene samo Jestira... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Мене нервира о.Агапије.... :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Mene samo Jestira... 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 0102_laugh :cheesy2: А зашто??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Јул 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Jedini sagovornik koji iz razgovora uzima samo ono sto njemu odgovara ,a sve sto joj ne odgovara prosto ignorise. Dok je jahojao234 ti si dobar, njezan i ok, a ako joj krenes uz dlaku onda si suvise glup i nebitan, nista ne znas i ona vise nema sta da prica sa tobom. Nikada se nikome nije izvinula, a gazi sve oko sebe. 0442_feel Jehovinom svjedoku objasnim nesto ,ali njoj... 0442_feel Prosto za nju je svijet Jestirocentrican. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Neki puta je dobro da imamo one koji nas nerviraju,jer to nam je opomena da se ne uzoholimo,i postanemo licemjerni i oholi..Ali,neki ljudi se prave prepametni-nista lose u tome..ali to nije na dobro vjere, niti to Bog trazi od nas...BOG JE NA PRVOM MJESTU,bili mi veliki ili mali sa znanjem...i talentima..ON hoce da dajemo ono sto posjedujemo...Zato,nam je duznost postivati i druge..i onda kada se ne slazemo s njegovim misljenjem...Oni koji pretjeruju o tome..pokazuju samo tko su oni...jer sto im je u srcu ,to i pisu..-govore... Ne volim prozivati nikoga,jer i nekome drugome mozda ja ne odgovaram s mojim misljenjem,i idem mu na zivce.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 ne volim prozivati nikoga,jer i nekome drugome mozda ja ne odgovaram s mojim misljenjem,i idem mu na zivce..Значи рећи истину о себи: да те неко нервира, је прозивање другог?Биће да је самообмана jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 ne volim prozivati nikoga,jer i nekome drugome mozda ja ne odgovaram s mojim misljenjem,i idem mu na zivce..Значи рећи истину о себи: да те неко нервира, је прозивање другог?Биће да је самообмана facenew22222222 Neka i bude da je samoobmana...Ja radije volim da usmeno i u lice popricam,ili recimo pp..da raspravimo,ako je moguce,nego javno..S,tim ne zelim reci da se netko mora samnom slagati...i da je to ispravno..Za mene je isto uredu,ako drugi vidi da je ispravno reci da te nervira...javno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Neki puta je dobro da imamo one koji nas nerviraju,jer to nam je opomena da se ne uzoholimo,i postanemo licemjerni i oholi..Ali,neki ljudi se prave prepametni-nista lose u tome..ali to nije na dobro vjere, niti to Bog trazi od nas...BOG JE NA PRVOM MJESTU,bili mi veliki ili mali sa znanjem...i talentima..ON hoce da dajemo ono sto posjedujemo...Zato,nam je duznost postivati i druge..i onda kada se ne slazemo s njegovim misljenjem...Oni koji pretjeruju o tome..pokazuju samo tko su oni...jer sto im je u srcu ,to i pisu..-govore... Ne volim prozivati nikoga,jer i nekome drugome mozda ja ne odgovaram s mojim misljenjem,i idem mu na zivce.. Јестири... klapklap klapklap smej.gif Шалу на страну драга сестро Кајо, изврсно си ово рекла :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ekstra Па и апостолу Павлу је Бог ставио "жалац" у тело, да се не погорди. Свако од нас носи свој жалац, свој крст... А теби, као и увек, хвала што имаш стрплења за нас, пошто на жалост, исувише износимо у разговору неке тешке историјске примере. Али, барем водимо дијалог у истини, једини који нас може одвести путем јединства у Христовој истини... 8086.gif kraljica Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 bleh klapklap klapklap :cheesy2: smej.gif 8086.gif klapklap klapklap klapklap ekstraАли нећу то да дозволим! kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 bleh klapklap klapklap :cheesy2: smej.gif 8086.gif klapklap klapklap klapklap ekstraАли нећу то да дозволим! kraljica 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука